facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Örnen

Address: Mariehemsvägen 6 , Umeå 906 54, AC, SE
Phone: +46 90 12 08 00
City: Umeå
Zip Code: 906 54


Reviews
Tyvärr tråkigt. Två rätter serverades till lunch fast det var samma gryta. Enda som skillde var att det var en med fläsk och en med kyckling. Tråkig lokal.Mat: 2/5
Vällagad mat och trevlig miljö är det som ger betyget 4. På minussidan är att enbart kötträtter serveras denna dag, vi hade inte varit glada om vi inte varit köttätare. En skål trasiga pepparkakor till kaffet är också ett minus, tänk att många ställen bjussar på smaskiga "hembakta" kakor på fredagar. Och hur kan barnstolen vara så oerhört smutsig, rengörs den aldrig? Örnen har för övrigt en av de märkligaste hemsidor som skådats.
God mat men ingen vegetarisk lunchrätt.Mat: 4/5
En trevlig restaurang vid Umeälven. Åt lunch buffé med caribiskt tema. Riktigt gott och smakrikt. Försökte söka restaurangen på TripAdvisor. Och till min förvåning fanns inte örnen upplagd där. Så nu har jag lagt upp Örnen på TripAdvisor. Tack för riktigt god mat. Vi kommer tillbaka.
Sällar sig till de ställen dit jag ska återkomma. God mat i dag ris, kyckling samt fläsk och korv gryta med bra drag i! Otur med vädret, spöregn. Nästa gång förhoppningsvis ute så älvsutsikten kommer till sin rätta!
Restaurang Örnen ligger vackert till på sommaren när det går att sitta på uteserveringen alldeles invid älven. Dock vintertid är man förpassad till insidan som känns något tråkig. Maten som serveras är god husmanskost och i buffé, så den hungrige kan hämta mer. Två till tre olika rätter erbjuds så det ger utrymme att menyn passar de flesta. Salladsbaren lämnar dock en del att önska.
Många olika rätter att välja på. God och vällagad!
Bästa lunchstället i stan, utan tvekan. Bra med parkeringsplatser och trevlig personal. Finns oftast 3 rätter att välja på, smakar förjävla bra. Sluta läs den här recensionen och åk dit å käka.
buffé med goda smaker. Utebord med älven som vy.
Restaurangen har ett jättemysigt läge vid Umeälven och Dereje med personal är toppen! God mat får man dessutom, särskilt hans kyckling är riktigt grym!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Restaurang Örnen.

Umeå ıtalian

opening hours, reviews, map, satellite view. Restaurang Örnen address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Restaurang Örnen. On this website you can share your comments and experiences about Restaurang Örnen with other people.

to add Restaurang Örnen map to your website;Similar places near