facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Ming's Palace

Restaurang Ming's Palace

About

Ulricehamns äldsta Kinarestaurang

Address: Södra Kullagatan 1, 523 30 Ulricehamn
Phone: 0321-16678
City: Ulricehamn
Zip Code: 523 30



related searches:
Similar places near
Sakuma Sushi Sakuma Sushi 63 meter Priset har gått upp och portionerna blivit sämre på sista tiden. Tyvärr otrevligt bem...
Reviews
Bästa maten i Ulricehamn. Har bytt ägare och namn men fortfarande lika bra!Mat: 5/5
DÅLIG SERVICE! Ointresserad personal. Skedde en olycka. Vinglas krossades. Vin rann ut över bordet. Det fick vi själva städa upp!!! Vi fick själva hämta nya glas till vatten och vin, Vi fick själva torka av vin och glasskärvor från bordet. Irriterad personal. Beställde in nytt vin. Det fick vi själva betala!!! Ska det va så?
Restaurangens personal har ingen koll på vad som är glutenfritt eller inte. Hade det inte varit för en mycket uppmärksam dotter hade hela hennes måltid innehållit gluten som på menyn stod som glutenfri. Specialkost: Väldigt dåligt utbud av glutenfria alternativ
Topp 3 godaste Bao någonsin. Och då har vi ätit många. Friterade räkorna var riktigt lyxiga och goda också. Miljön lite sunkig så man blir överraskad av matens nivå. Värt att åka hit från Göteborg. Lätt!
Vi har varit här förut och har alltid gått hit när vi är på semester i Ulricehamn den här gången var inte den friterade kycklingen bra var för torr. Men resten av maten var okey. De friterade bananerna var däremot mycket goda
Suverän bemötande och en fantastiska laxtaco rätt. Mycket brett urval på buffén.
Köpta dumplings från er idag och alla kom brända och smakade Gammal olja... Ni brukar göra bra dumplings men idag var det katastrof... Skicka inte iväg bränd mat.
Snabb service! Maten kom ut jättesnabbt och den var kanongod! Min man tog strimlad biff med purjolök och jag tog stekt ris med räkor, kyckling och skinka!
God och vällagad mat, trevlig personal som verkade ha mkt att göra.
Vi var där och åt. Helt öde en lördag. Känner ni att det går dåligt så testa att servera era gamla rätter. Tex biff med bambuskott och kycklingspett med jordnötssås.
Comment on this business

to add Restaurang Ming's Palace map to your website;