facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sakuma Sushi

Address: Storgatan 4, 523 30 Ulricehamn
Phone: 0321687879
City: Ulricehamn
Zip Code: 523 30



related searches: Sakuma sushi ulricehamn price, Sakuma sushi ulricehamn menu, Sakuma sushi ulricehamn reviews, Sakuma sushi ulricehamn photos
Similar places near
Restaurang Ming's Palace Restaurang Ming's Palace 63 meter Bästa maten i Ulricehamn. Har bytt ägare och namn men fortfarande lika bra!Mat: 5/5...
Reviews
Priset har gått upp och portionerna blivit sämre på sista tiden. Tyvärr otrevligt bemötande två gånger i rad och otydlig kommunikation. Lär dröja innan jag återkommer hit som varit vårt go-to ställe länge.Mat: 2/5
En liten och mysig sushi restaurang. Bemötandet var både och. Den ena anställda, väldigt rar och trevlig. Den andra, inte alls lika trevlig och hade svårt att förstå vad man sa samt göra sig själv förstod. Lång väntetid under "rush hour". Risbollarna stämde inte med bilderna på menyn. Annars riktigt god sushi, världsklass! Riktigt fräscha och snyggt gjorda, speciellt makin. Rekommenderar starkt att prova mangokyckling maki och maki med röra. Det är här stället vill man inte missa om man älskar sushi!
Super gott, fint upplagt. Aldrig omogen avokado elr något som är b.
Det finns två "officella" sushiställen i Ulricehamn, och det här är ett av dem. Personligen tycker jag att sushin här är mycket godare än på det andra stället, Umaini, men negativt är att de endast tar Swish, vilket alla inte har. Plus att själva restaurangen är ganska tråkig. Umaini däremot, har en mycket trevligare restaurang, och de tar också kort. Så ska man ta med, välj Sakuma. Ska du äta på plats, välj Umaini, eller om du inte har Swish.
God sushi och trevlig personal. Sakumasåsen va riktigt god. Kul med lite variation och inte bara soyasås. Rekommenderar!
Fick inte det jag beställde, fick tex 3 California maki istället för vanliga och en vanlig och en tofu ist för två räkor, annars gick det snabbt och dom jag ville ha var goda..
Supergott, bra pris och trevlig personal. Bra variation på sushin och den söta Sakumasåsen kan verkligen rekommenderas som tillval! Stora bitar av sushin.
Dem är jätte sura och hittade ett långt hårstrå i min mat. Ett långt och jag har nästan inget här. alltså från dem som jobbar där.
Hon sa 30 minuter i telefon satt och väntade 1h på min sushi. Ska aldrig någonsin igen beställa sushi här.
Absolut bästa sushi jag ätit. Det är garanterat mat tillagad med kärlek som är väldigt fint upplagd. Det är en avslappnad atmosfär i lokalen. Rekommenderar definitivt att äta här eller ta med mat hem!
Comment on this business

to add Sakuma Sushi map to your website;