facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Pizzeria City.

Restaurang Pizzeria City.
Address: Storgatan 48, 26232 Ängelholm
Phone: 043119090
City: Ängelholm
Zip Code: 26232


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:01 - 22:00
Saturday: 11:00 - 22:00
Sunday: 11:00 - 21:00


related searches: Restaurang pizzeria city ängelholm menu, Restaurang pizzeria city ängelholm delivery, Restaurang pizzeria city ängelholm reviews
Reviews
Maten var god, mycket kött för pengarna. Fick snabbt vår mat. Dock fel sås till oxfile, bearnaisesås istället för rödvinssås. Lite sås till laxplankan. Ingen sked till den gemensamma goda pommes strips och för lite grönsaker. Hela upplevelsen blev förstörd pga.fiskmåsar som satt omkring oss. Personalen kunde ha fällt ut parasollen eller markis.
Det va gott. Snabba att servera. Jag åt pasta som ja älskar och den va god med parmesan ost och räkor Sällskapet åt Black and White som också var god . Mycket bra priser och Mycket mat.Billig öl och bra vin priser, och Mycket i glaset. Och så kunde man betala kontant! Det gillar vi gamlingar
Under all kritik. Beställde kyckling med svampsås och stekta grönsaker, fick in kyckling med tsatziki och "färska" grönsaker. Två stycken överstekta kycklingfiléer överöst med samma smakfulla kryddning som svenska staten kryddar frimärken med. Torra som kuverten de sitter på. Salladen plockades förmodligen för tre veckor sedan, av samma underbetalda människor som plockade gurkan till "ica basic's" tsatziki som plaskade runt på tallriken. Alltså två halva kycklingfiléer, en halv tomat och ett isbergssalladsblad och lite rödlök, samt tsatziki: 159:-... inte ens friterad potatis? Åt hälften för att inte vara till besvär, gick till grannrestaurangen och köpte mat så jag slapp gå hungrig.
Wow! Jag var här nyligen tillsammans med 5 andra tjejkompisar. Servicen var otroligt snabb och vi fick vår mat inom 10 minuter. Allting var rätt precis som vi hade beställt och det smakade utsökt! Jag rekommenderar starkt denna platsen med härlig personal!
Underbar mat med färska råvaror personalen förbereder själv! Servicen var otrolig med väldigt trevlig och hjälpvänlig personal! Jag rekommenderar starkt denna platsen om man letar efter en restaurang att äta på! Priserna var även väldigt rimliga!
Den här gången var entrecote- köttet inte alls som tidigare. Segt och omöjligt att tugga. Men vi fick kompensation så vi blev nöjda ändå. Bättre lycka nästa gång tror vi.
Maten var kass. Servicen var snabb men inte värt pengarna över huvudtaget! Kebaben var usel och schnitzeln likaså. Det bästa var vattnet. Lokalen var mysig men inte värt att gå in. Lokalen var trevlig men maten smakade illa. Gick ifrån med tom mage.
Helt ok ställe. Lite trångt med borden ute bara. Åt Pasta carbonara som var gott. Litet salladsbord och dricka ingick. Beställ inne och betala så kommer de ut med maten när det är klart.
En helt ok restaurang centralt i Ängelholm. Pizzorna var ganska ”matiga” och laxplankan ok. Vi åt lunch och vi fick maten ganska snabbt. Relativt billigt. Tyvärr fanns bara Pepsi Max att få som ”Cola” men det kanske var tillfälligt. Endast en toalett är något i underkant för ett såpass stort ställe.
Utmärkt matställe. Vi brukar äta här, och har ännu inte blivit besvikna på maten. Personalen är glad och trevlig. Bra läge och hyfsade priser. Kaffe på maten ingår på lunchen.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Restaurang Pizzeria City..

ängelholm bar

opening hours, reviews, map, satellite view. Ängelholm location, how can i go. Restaurang Pizzeria City. address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Restaurang Pizzeria City.. On this website you can share your comments and experiences about Restaurang Pizzeria City. with other people.

to add Restaurang Pizzeria City. map to your website;



Similar places near
Torstens Smakar Mera Torstens Smakar Mera 21 meter Jag åt en lyxhamburgare. Den var riktigt god. Den rökiga såsen var mild men med mycke...
Nattklubb Nattklubb 113 meter BE
PoP Engelholm PoP Engelholm 113 meter God mat och super service!
57:an 57:an 292 meter Schysst Hotell. Finns bra plats för häng nere vid receptionen. Och det finns Utedel...
Topspin Bar & Biljard Topspin Bar & Biljard 575 meter Översatt av Google Det är en fantastisk bar fram till 21.00. Riktigt bra barmat. Pool...
Bahnhof Bar Bahnhof Bar 624 meter Översatt av Google Väldigt dåligt . Original Very bad .
Klitterhus Restaurang & Bar Klitterhus Restaurang & Bar 3 km Oj oj oj. Det här stället är fint även på vintern.
Cafe Slör - Mat & Bar Cafe Slör - Mat & Bar 3 km Kallt. Vi använde takets som skydd då vi genomförde våra övningar