facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Torstens Smakar Mera

Torstens Smakar Mera

About

Torstens smakar mera är beläget mitt i hjärtat av Ängelholm och är en naturlig mötesplats för alla.

Story

Lunch 11-14
Dagligen serveras lunch mellan kl 11:00-14:00. Lunchmenyn omfattar en husmanrätt och en pastarätt samt en riktigt tilltagen varierad salladsbuffé och nybakat bröd. På Cafemenyn 14:30-17:00 har vi sallader, ciabatta/trerågsbröd med ett flertal olika röror och pålägg.

Á la carte
Under kvällen dämpas belysningen något och á la carte-menyn serveras. Menyn är inspirerad av fransk-italiensk bistro och präglas av högkvalitativa råvaror som presenteras på ett trevligt och fantasifullt sätt. Vi vill att varje besök skall vara en oförglömlig upplevelse, inte bara för smaklökarna, utan både för ögon och öron.

Klubb Torstens
Efter 22:00 förvandlas vår lokal till Klubb Torstens. Klubb Torstens står sig högt internationellt med allt mellan himmel och housemusik i högtalarna. Söker man puls i Ängelholm är Torstens ett hett alternativ. Här träffas unga som äldre i en intim, fräsch och stämningsfull miljö.

Address: Storgatan 39, 26232 Ängelholm
Phone: 043125399
City: Ängelholm
Zip Code: 26232



related searches:
Reviews
Jag åt en lyxhamburgare. Den var riktigt god. Den rökiga såsen var mild men med mycket smak. Köttet var perfekt. Dom andra åt pizza och pasta. Dom var också riktigt nöjda. Kanon ställe.Mat: 5/5
Väldigt svårt för mig som både är vegan och gluten att äta här. Känns omodernt. Önskar också att det kunde finnas en del i restaurangen inomhus som tillåter hundar. Detta ställe är så pass stort att det borde vara möjligt. Ni missar många kunder pga detta.Mat: 1/5
En skaplig bit nötkött, bra grillat, värt sina 129:- för lunch. Personalen va trevlig, om än stressad. Det som drar ner betyget är det faktum att de slängde på svamp dolt på tallriken, och det stod inte ens med på menyn. Som tur är är jag inte allergisk, jag bara äter det inte. Möblemanget och lokalen skulle behöva lite uppfräschning och kärlek.
Jättegod mat. Husmanskost. Beställer o betalar direkt. Mycket bra. Sallad, bröd,kaffe o kaka. Allt ingår.Mat: 5/5
Bra mat lite tråkigt på utsidan men trevlig personal Mat: 5/5
Hyfsad risotto, inte mer. Trevlig uteservering. Beställ i barensystem så inte så mycket service mer än att de bär ut maten.Mat: 3/5
Mycket och god mat serverad av fina och artiga ungdomar. Tack för en fin kvällMat: 5/5
Gick inte att lägga till kyckling i en rätt. Bara ett blankt Nej det går inte. Synd, kunde betalat mer för den rättenMat: 4/5
Pizzabuffé för en hundring med dryck är bra, lite få pizzor att välja på dock. Bra smak. Pastan var riktigt god.
Ingen beställning vid bordet om du sitter ute, trots ganska höga priser på menyn. Inga leenden eller välkomnanden hos någon av personalen. Hade uppskattat om bordet torkats av innan vi fick sätta oss. Fin och smakrik pizza som hade varit perfekt om den inte serverats på ett blött träfat. Använd hellre en torr porslinstallrik om det inte finns rena och torra träfat. Synd att den fina pizzan blev blöt och smågeggig.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Torstens Smakar Mera.

ängelholm diner

opening hours, reviews, map, satellite view. Ängelholm ängelholm bar location, how can i go. Torstens Smakar Mera address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Torstens Smakar Mera. On this website you can share your comments and experiences about Torstens Smakar Mera with other people.

to add Torstens Smakar Mera map to your website;