facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Pont

Restaurang Pont
"En riktigt sjönära skärgårdskrog med härlig utsikt. Praktiskt taget omringad av vatten. Klassisk svensk mat och lite till. Här serveras lunch, affärslunch, middag, barnmeny, brunch, fika hela veckan - året runt. Det går även bra att abonnera för fester, bröllop och event. Vi har säsongsanpassning, så som att under sommaren är bryggserveringen öppen och innan Jul erbjuds klassiskt svenskt Julbord, m.m."
Address: Catalinatorget 19, 18368 Täby
Phone: 087563220
City: Täby
Zip Code: 18368


Similar places near
Restaurang PONT Restaurang PONT 0 meter Smakrik, vällagad och god mat och trevlig personal. Jag har varit här tidigare och h...
Jaktvillan Jaktvillan 2 km Vettigt bufféalternativ i Arninge området, när vädret tillåter ges möjlighet att sitt...
Public Bar Public Bar 4 km Åt lunch med en kollega, tog hamburgare från a la carte menyn, kollegan åt en ceasar...
The Public Täby The Public Täby 4 km Åt lunch med en kollega, tog hamburgare från a la carte menyn, kollegan åt en ceasar...
Reviews
Åt en lunch och blev dessvärre något besviken på maten. Inte riktigt på den nivån det borde vara presentation och smakmässigt. I övrigt väldigt fin restaurang i direkt anslutning till vattnet. Trevlig personal! Kommer troligtvis tillbaka och betyget justeras utifrån nästa besök.
Smakrik, vällagad och god mat och trevlig personal. Jag har varit här tidigare och haft mindre bra upplevelser och jag är så glad över min ändrade bild av Pont då stället har stor potential med sitt fina läge. Tack, jag kommer gärna tillbaka!
Det är allmänt känt att kvaliteten på Pont varierar och nu med ny regim så var vår förhoppning att det skulle ske ett lyft men tyvärr var det tvärtom! Vi såg fram emot att äta brunch igår men det föll platt, väldigt slabbigt, dåligt påfyllt, sillburkatna hade enbart bottenskrap. Det varma var torrt och i stort sett kallt, så det blir dessvärre inga fler besök
Kom till Brunch men var inte superhungrig så de ordnade en Hamburgare istället. Pommesfrites hade högkvalitet och Hamburgaren var väldigt bra. Så fanns inget jag skulle ändra. Samtliga i Personalen var tillmötesgående och service inriktade.
Har tidigare varit nöjd kund här men något har hänt åt det sämre på sistone. Ägarbyte måntro? Beställde en råbiff som var i princip oätbar. Så vansinnigt stark pepparrot att jag höll på tappa andan när jag tog en tugga. Den tog över helt och hållet. Servitrisen var inte intresserad av att komma i närheten av vårt bord och fråga om maten smakade bra under hela middagen. Lämnade 1/3 av råbiffen på tallriken. När de skulle plocka ut våra tallrikar sa jag till henne att de borde ha varningstext om hur stark den var och att den var i princip oätlig. Hon visade här ingen form av kundservice mer än att jag fick höra att jag skulle sagt till tidigare. Fick inte erbjudande om något annat att äta, inte heller ekonomisk kompensation. Toast skagen till förrätt var god. Därför en extra stjärna. Vi tackar för tidigare bra år men nu kommer vi inte tillbaka igen.
Riktigt härligt att kunna sitta precis vid vattnet. Tämligen nyrenoverat. Läget är en 5:a, brunchen en 3:a, lunchen 4a. och service en 3:a . Stort plus för de iskalla glasen när öl serveras sommartid!
Världens potential med tanke på läget. Men maten är under all kritik och har alltid varit.Mat: 1/5
Söndagsbrunch 10 personer 15-98 år alla nöjda. Maten Serveringen Miljön Michael
Väldigt bra service. Lekhörnnan Bingo för barnfamiljer. Stör inte de som satsar på maten Miljön outstanding även om visste det från tidigare besök Krister och kristinaMat: 4/5
Jätte trevlig personal som lät oss sitta inne trots att vi hade en Chihuahua med oss. Väldigt vackert både som utsiktsplats samt presentation på maten. Råbiffen var fantastisk. Kommer definitivt tillbaka i sommar.
Comment on this business

to add Restaurang Pont map to your website;