facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang PONT

"En skärgårdskrog med slående utsikt Klassisk svensk mat och lite till. Här serverars lunch, affärslunch, middag, barnmeny, brunch, fika hela veckan - året runt. Det går även bra att abonnera för fester, bröllop och event. Vi har säsongsanpassning, så som att under sommaren är bryggserveringen öppen och innan Jul erbjuds klassiskt svenskt Julbord, m.m."
Address: Catalinatorget 19, 183 68 Täby
Phone: +46 8 7563220
City: Täby
Zip Code: 183 68



related searches: Restaurang pont menu, Restaurang pont hagernas strand, Restaurang pont hagernas menu, Näsby Slott restaurang, Monrads, La Piazza Djursholm, Solbrännan, Östergårds
Similar places near
Restaurang Pont Restaurang Pont 0 meter Åt en lunch och blev dessvärre något besviken på maten. Inte riktigt på den nivån det...
Jaktvillan Jaktvillan 2 km Vettigt bufféalternativ i Arninge området, när vädret tillåter ges möjlighet att sitt...
Public Bar Public Bar 4 km Åt lunch med en kollega, tog hamburgare från a la carte menyn, kollegan åt en ceasar...
The Public Täby The Public Täby 4 km Åt lunch med en kollega, tog hamburgare från a la carte menyn, kollegan åt en ceasar...
Reviews
Smakrik, vällagad och god mat och trevlig personal. Jag har varit här tidigare och haft mindre bra upplevelser och jag är så glad över min ändrade bild av Pont då stället har stor potential med sitt fina läge. Tack, jag kommer gärna tillbaka!
Jätte trevlig personal som lät oss sitta inne trots att vi hade en Chihuahua med oss. Väldigt vackert både som utsiktsplats samt presentation på maten. Råbiffen var fantastisk. Kommer definitivt tillbaka i sommar.
En mycket fint belägen resturang med påläst och trevlig personal. Maten och drycken smakade riktigt bra och maten var fint upplagd. En mycket trevlig middag på alla sätt. Rekommenderas!
Otroligt fin personal, och så även met å utsikt
Åt en lunch och blev dessvärre något besviken på maten. Inte riktigt på den nivån det borde vara presentation och smakmässigt. I övrigt väldigt fin restaurang i direkt anslutning till vattnet. Trevlig personal! Kommer troligtvis tillbaka och betyget justeras utifrån nästa besök.
Fin utsikt och trevlig restaurang, fick dock vänta ganska länge på matenMat: 3/5
Har tidigare varit nöjd kund här men något har hänt åt det sämre på sistone. Ägarbyte måntro? Beställde en råbiff som var i princip oätbar. Så vansinnigt stark pepparrot att jag höll på tappa andan när jag tog en tugga. Den tog över helt och hållet. Servitrisen var inte intresserad av att komma i närheten av vårt bord och fråga om maten smakade bra under hela middagen. Lämnade 1/3 av råbiffen på tallriken. När de skulle plocka ut våra tallrikar sa jag till henne att de borde ha varningstext om hur stark den var och att den var i princip oätlig. Hon visade här ingen form av kundservice mer än att jag fick höra att jag skulle sagt till tidigare. Fick inte erbjudande om något annat att äta, inte heller ekonomisk kompensation. Toast skagen till förrätt var god. Därför en extra stjärna. Vi tackar för tidigare bra år men nu kommer vi inte tillbaka igen.
Toppen god mat vackert upplagd, serviceminded o trevlig personal! Fick snabb o bra service trots att det var fullsatt i mycket högt tryck! Glad att jag bokat bord innan så vi hade ett bra bord direkt! Kan verkligen rekommendera denna rest.!!
Jättefint ställe vid vattnet med stor matsal inne och ute. Åt dagens som var kalvytterfile med potatis i ljuvlig sås. I lunchen ingick salladsbuffé med kvalité snarare än kvantitet + Kaffe och kaka. Barnen fick jättegoda Pannkakor med glass och sylt. Damen åt en vad hon tyckte var en helt ok halloumiburgare med pommes frites.
Fint läge, trött personal, fattades smak på rätten Moules frites men ok råvaror, gott bröd. Sällskapet tog en fisk- och skaldjursgryta, vilken saknade finess. Ok smak men fisken för torr. Priset lunch för högt i relation till kvaliteten på maten.
Comment on this business

Directions to Restaurang PONT with public transportation


Catalinavägen 140 meters
604

to add Restaurang PONT map to your website;