facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rhema Literature Distributors, Stockholm

Rhema Literature Distributors, Stockholm

About

Gratis kristen litteratur av prima kvalité till dig som önskar att förstå Bibeln!

Story

Rhemas litteraturdistributörer består av troende över hela jorden som är engagerade i ett enda uppdrag – att aktivt distribuera kristen litteratur av högsta kvalité. I över 40 länder och på mer än 10 språk distribuerar vi enligt en enkel princip – all vår litteratur ges bort helt gratis.

Vi ger bort de böcker som varit till störst hjälp för oss att förstå Bibeln och att känna och erfara Kristus i vårt dagliga liv. I synnerhet arbetar vi i nära samarbete med Living Stream Ministry för att distribuera ett antal nyckeltitlar av deras författare.

Vi är en ideell organisation vars distribution görs möjlig genom gåvor från troende och församlingar över hela världen. De har anförtrott oss medel till att vara en gratis och bred försörjningskanal till de som söker att känna Gud på ett djupt och tillfredsställande sätt.

Address: 18622 Vallentuna, Sweden Vallentuna
Phone: 0765679424
City: Vallentuna
Zip Code: 18622 Vallentuna, Sweden



related searches: Rhema books, Ministry books A to Z, Mass Ministry books, Free Adventist books by mail, Free bulk Christian books, Free Sunday school books by mail, Free books for churches, Free printed books
Similar places near
Korallen Korallen 292 meter Korallens Facebook-sida vänder sig till våra boende, deras anhöriga och företrädare. ...
Vallentuna Kulturhus och Bibliotek Vallentuna Kulturhus och Bibliotek 363 meter Ja, så när öppnar ni? 9 eller 10?
Fritid Vallentuna Fritid Vallentuna 583 meter Det här är en sida med information och tips för dig som är intresserad av fritidsfråg...
SSQ Award SSQ Award 4 km Service and Quality
Comment on this business

to add Rhema Literature Distributors, Stockholm map to your website;