facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vallentuna Kulturhus och Bibliotek

Vallentuna Kulturhus och Bibliotek

About

Vallentuna Kulturhus och Bibliotek är en av Vallentunas viktigaste mötesplatser. På den här sidan pratar vi om kultur och litteratur för alla.



"Biblioteket öppnar klockan 10 på vardagar."
Address: Allévägen 1, 186 39 Vallentuna
Phone: 0858785000
es.anutnellav@rutluk
City: Vallentuna
Zip Code: 186 39


Opening Hours

Monday: 09:00 - 19:00
Tuesday: 09:00 - 19:00
Wednesday: 09:00 - 19:00
Thursday: 09:00 - 19:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: vallentuna bibliotek öppettider, vallentuna bibliotek barn, vallentuna kulturhus program, vallentuna kulturhus barn, vallentuna bibliotek e böcker, barnkul vallentuna, vallentuna bibliotek logga in, bio vallentuna kulturhus
Similar places near
Rhema Literature Distributors, Stockholm Rhema Literature Distributors, Stockholm 363 meter Gratis kristen litteratur av prima kvalité till dig som önskar att förstå Bibeln!
Korallen Korallen 407 meter Korallens Facebook-sida vänder sig till våra boende, deras anhöriga och företrädare. ...
Fritid Vallentuna Fritid Vallentuna 409 meter Det här är en sida med information och tips för dig som är intresserad av fritidsfråg...
SSQ Award SSQ Award 3 km Service and Quality
Reviews
Ja, så när öppnar ni? 9 eller 10?
Vallentunas kulturhus och bibliotek är en stilla oas mitt i Vallentuna centrum. Ljus och modern byggnad med trevlig och hjälpsam personal.
Bra plats att låna dator och skriva ut till en billig peng
Helt okay, i vår lilla by!
Fantastiskt vacker interiör och exteriör. Skön anda i huset. Roligast är att jag byggt huset för 7-8 år sedan, vi bygger stommarna i prefab och ser sällan de färdiga resultaten så det var riktigt kul att komma tillbaka. Värt ett besök i kulturens namn.
Dåligt att man inte kan låna dator längre än typ 10 min.. Tappade bort jobb pga detta som fick göras om
En tydlig mångsidig byggnad med konstutställningar, uppträdande, kafé och biblitek. En klar central träffpunkt till Vallentuna. Här sker även förtidsröstning.
Mycket fräscht och modernt bibliotek och kulturhus. Stort utbud på böcker och en välutrustad konsert-/föreläsningssal som emellertid tyvärr har relativt dålig akustik för akustiskt framförd musik.
Fint hus med mycket att se och göra
Ett bibliotek som är byggt för att så många störande ljud som möjligt ska fortplanta sig. Skramlar trappa, öppna lösningar etc.
Comment on this business

to add Vallentuna Kulturhus och Bibliotek map to your website;