facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Riksarkivet - Landsarkivet i Vadstena

Riksarkivet - Landsarkivet i Vadstena

About

Landsarkivet i Vadstena grundades 1899 och är sedan 2010 en enhet i Riksarkivet. Hos oss kan du ta del av det skriftliga kulturarvet från Östergötlands, Kalmar, Jönköpings och Kronobergs län. Allt sedan starten finns vi i Vadstena slott.

Story

På vår Facebooksida hoppas vi få en möjlighet att presentera landsarkivets verksamhet och lyfta fram aktualiteter. Förhoppningen är att få en möjlighet till dialog med dig med intresse för arkiv och historia i vårt geografiska verksamhetsområde.

Address: Vadstena
Phone: 010-476 86 00
City: Vadstena


Similar places near
Vadstena kommun Vadstena kommun 1 km Välkommen till Vadstena kommuns officiella Facebooksida. En mötesplats för dig som bo...
Reviews
Mycket snåla öppettider, de olika landsarkiven borde vara öppna må-tors 09-19, fredagar 09-15 samt lördagsöppet ett par gånger under höst & vår.
Trevlig och hjälpsam personal, fina lokaler och ett pausrum där man kan värma medhavd mat och koka vatten till te/kaffe.
Första gången för oss att besöka ett landsarkiv. Mycket trevlig personal som hjälpte oss tillrätta, återkommer med fler frågor som vi önskar svar ifrån arkivet.
Comment on this business

to add Riksarkivet - Landsarkivet i Vadstena map to your website;