facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vadstena kommun

Vadstena kommun

About

Välkommen till Vadstena kommuns officiella Facebooksida. En mötesplats för dig som bor här eller är nyfiken på Vadstena.

Story

Detta är en mötesplats både för dig som bor i Vadstena och för dig som är nyfiken på kommunen.

Tänk på
- att inte skriva sekretessbelagda eller känsliga uppgifter
- att sidan inte är en arena för politiska diskussioner
- att inte publicera reklam, till exempel för produkter
- att inte skriva kommentarer som innehåller kränkningar, förtal eller personliga angrepp, hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier.
- att vi kan välja att ta bort innehåll som strider mot sidans syfte

Vi ta bort kommentarer som bryter mot ovanstående. Om någon skriver kränkande inlägg och kommentarer flera gånger trots att vi informerat om att det inte är tillåtet blockerar vi den personen. Om du själv upptäcker sådant innehåll kan du anmäla det till [email protected]. Du kan också använda Facebooks egen funktion för detta, klicka då på "anmäl" som finns vid varje inlägg.

Vi vill inte att du, på vår sida, lägger ut foton eller filmklipp på personer eller exempelvis på bilar där registreringsnummer syns utan att de vet om det och tycker att det är okej. När det gäller barn under 15 år ska du fråga vårdnadshavaren innan. Om du hittar ett foto eller filmklipp på dig själv här på vår sida som du vill att vi tar bort, hör av dig till oss. Då tar vi bort det direkt.

Det kan hända att vi visar upp dina kommentarer och inlägg när vi berättar om vår Facebook-sida och vill visa bra exempel på dialog.

Vi finns också på: youtube.com/nyfikenpavadstena
twitter.com/vadstenakommun
instagram.com/vadstenakommun

Impressum

I Vadstena kommuns organisation finns ett antal redaktörer som är ansvariga för de inlägg som kommunen publicerar på sidan. Dessa ansvarar även för att bevaka sidan och svara på frågor och synpunkter i den mån vi hinner.

Address: Vadstena
Phone: 0143-150 00
City: Vadstena


Opening Hours

Monday: 07:30 - 16:00
Tuesday: 07:30 - 16:00
Wednesday: 07:30 - 16:00
Thursday: 07:30 - 16:00
Friday: 07:30 - 15:00


related searches: vadstena slott, vadstena restaurang, vadstena castle, vadstena kloster, vadstena hotell, vadstena sweden, vadstena camping, vadstena tripadvisor
Similar places near
Vadstena Vadstena 240 meter Vadstena is a locality and the seat of Vadstena Municipality, Östergötland County, Sw...
Riksarkivet - Landsarkivet i Vadstena Riksarkivet - Landsarkivet i Vadstena 1 km Mycket snåla öppettider, de olika landsarkiven borde vara öppna må-tors 09-19, fredag...
Comment on this business

to add Vadstena kommun map to your website;