facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rob Engstrom

Rob Engstrom
Rob. Engström is one of Northern Europe's oldest complete watchmakers that offers luxury watches in Stockholm. With us you will find one of the market's widest selections of classic as well as modern branded watches.

"Rob. Engström AB har ända sedan starten 1832 funnits tillgängligt i centrala Stockholms för att kunna erbjuda bästa service inom ur och smycken.Vi är passionerade för att ge bra service och brinner för att tillgodose kundens dröm på armen. Vi har stort fokus på service av våra produkter och vi har alltid satsat på vårt urmakeri för att på så sätt finnas tillgänglig för våra kunder."
Address: Drottninggatan 32, 111 51 Stockholm, Sweden, 11151, Stockholm, Stockholm
Phone: +46 (0) 8-20 26 00
City: Stockholm
Zip Code: 11151


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 11:00-15:00


related searches: Rob engstrom trading, Rob Engstrom Omega, Nymans Ur
Similar places near
Ur & Penn Ur & Penn 213 meter
Step In Watch Step In Watch 267 meter Mycket trevligt bemötande. Hit går jag nog nästa gång också.
NK Juvelsalong NK Juvelsalong 286 meter Gick in i butiken med min pojkvän som älskar klockor. Fastän att vi var noga med att ...
Krons Ur Krons Ur 390 meter Avråder att göra inköp eller lämna in på service här. De adderar fel på din redan svi...
Nymans Ur Nymans Ur 571 meter Hej. Här handlar man alltid till förstklassig service med ett personligt engagemang. ...
Luxury Watches Stockholm Luxury Watches Stockholm 810 meter Så fort butiken dragit pengar från ditt kort så försvinner allt vad service heter. Re...
Colorez Colorez 910 meter
Björkegrens urhandel Björkegrens urhandel 1 km Björkegrens Urhandel Fleminggatan 19. Lämna inte din klocka till gubben Staffan för d...
Klockmäster Klockmäster 2 km Klockbutiker blir allt mer sällsynta. I Fältöversten hittade jag dock Klockmaster. Ja...
Ur & Penn Ur & Penn 11 km
Reviews
Har varit hos Rob Engström ett antal gånger de senaste 10 åren och alltid blivit bra bemött och fått superbra service. Besökte butiken idag igen för en mindre åtgärd på min klocka och fick ett så fint bemötande från både säljare och urmakare. Tack!
Nej! Kommer aldrig att gå in dit igen ! En kvinna som jobbar där betedde sig så oprofessionellt! Hennes manliga kollega försökte rädda situationen men hon var så oförskämd ! Det blev Nymans ur istället
Utöver ett stort kunnande så levererar Rob Engström en otrolig noggrannhet och exceptionell service nivå. Internationell klass rakt igenom. Kommer definitivt va en stammis hos Camelia och resten av teamet.
Besökte butiken i torsdags, jättetrevlig personal som vill bara hjälpa till. Beställde en rolex där och har fått ett gott bemötande under mitt besök, vill tacka Gustaf och Annie som hjälpte mig, kommer säkerligen att köpa mer från butiken.
Otroligt otrevlig personal, byt ut personal. Måhända att det är säljarens marknad idag. Men det vänder en dag. Den medelåldersman som tog emot oss har inget i branschen att göra. Åk dem extra milen till Uppsala och handla av Bergströms ur istället!
Fantastisk service och bemötande i världsklass! Stort tack Mei, det var ett rent nöje att göra affärer med er.
Lämnade in en fullt fungerande Seamaster Quartz!! som servats 2 år innan och som undersökts bara 6 månader innan på ett simpelt batteribyte och jag får en klocka som går långsamt tillbaka. När jag frågar dem om det säger de väldigt oempatiskt att de inte tar på sig ansvar av detta och att jag får betala för nyservice av klockanflera tusen. Det är helt galet att jag ska betala för ett misstag som de har gjort. Lämna inte in era klockor här!
Fantastisk service och bemötande i världsklass! Stort tack Gustaf, det var ett rent nöje att göra affärer med er
Var på besök idag. Frågade en gång hur lång leveranstiden var på en klocka. Efter fem minuter frågade jag igen för att dubbelkolla. Fick svaret ”du måste ju lyssna på vad jag säger. Jag vet inte” av den äldre manliga otroligt otrevliga, ohjälpsamma herren. Har köpt en klocka hör tidigare och det var det största misstaget jag gjort. Kommer aldrig nånsin tillbaka hit.
Otydliga kundmottagare men specialisterna bakom är enastående.
Comment on this business

Directions to Rob Engstrom with public transportation


T-Centralen Spårv 80 meters
T-Centralen 80 meters
10
11
13
14
17
18
19
T-Centralen 80 meters
191
192
193
194
195
54
65
69
T-Centralen 80 meters
7
Vattugatan 150 meters
809C
812C
813C
815C
818C

to add Rob Engstrom map to your website;