facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Step In Watch

"Step In Watch Center ägs av Naresh Lakhwani som tillsammans med sin personal driver detta företag sedan 1992. Vi säljer märkesur från dom välkända tillverkarna. Ca 30 märken under ett tak. Denna butik är utvald av leverantörerna för att vara störst och bäst i Stockholm när det gäller klockor. Du hittar vår butik med detta enorma och fina utbud i Stockholm City på Drottninggatan. Ett måste att se om ni söker en klocka. Vår personal kan det mesta om klockor och ur. Vi har även urmakare på plats som reparerar och servar.Välkommen till butiken med Stockholms garanterat största och bästa sortiment av klockor"
Address: Drottninggatan 66 , Stockholm 111 21, AB, SE
Phone: +46 8 21 90 11
City: Stockholm
Zip Code: 111 21


Opening Hours

Monday: 10:00-18:30
Tuesday: 10:00-18:30
Wednesday: 10:00-18:30
Thursday: 10:00-18:30
Friday: 10:00-18:30
Saturday: 10:00-17:00


related searches: code org debugging video, baofeng uv-5r frequency list
Similar places near
Rob Engstrom Rob Engstrom 267 meter Har varit hos Rob Engström ett antal gånger de senaste 10 åren och alltid blivit bra ...
Ur & Penn Ur & Penn 335 meter
NK Juvelsalong NK Juvelsalong 347 meter Gick in i butiken med min pojkvän som älskar klockor. Fastän att vi var noga med att ...
Krons Ur Krons Ur 483 meter Avråder att göra inköp eller lämna in på service här. De adderar fel på din redan svi...
Nymans Ur Nymans Ur 627 meter Hej. Här handlar man alltid till förstklassig service med ett personligt engagemang. ...
Luxury Watches Stockholm Luxury Watches Stockholm 816 meter Så fort butiken dragit pengar från ditt kort så försvinner allt vad service heter. Re...
Björkegrens urhandel Björkegrens urhandel 960 meter Björkegrens Urhandel Fleminggatan 19. Lämna inte din klocka till gubben Staffan för d...
Colorez Colorez 1 km
Klockmäster Klockmäster 2 km Klockbutiker blir allt mer sällsynta. I Fältöversten hittade jag dock Klockmaster. Ja...
Ur & Penn Ur & Penn 11 km
Reviews
Mycket trevligt bemötande. Hit går jag nog nästa gång också.
Vänlig och kunnig personal gv mig högsta service när jag bytte ut armbandet till min Casio-klocka.
Super trevlig spansk kvinna som försäljare. Rekommenderas starkt då trevligare personal inte går att hitta!!
Grym personal och service, fick all hjälp och bra bemötande sen sekunden jag klev in i butiken. Stort utbud av klockor, du hittar nästan allt du behöver. Skulle säga den bästa retailer för tissot i Sverige. Köpte en tissot klocka som jag är super nöjd med. 5 av 5 stjärnor, rekommenderar er att besöka och ta en titt om ni är på jakt efter en klocka!
Underlig personal som försöker verka proffsig. Hemskt dyra och okunniga. De erbjöd reparation för 6000 kr för ett herrarmbandsur vi fick lagat under 1000-lappen hos urmakare och såldes genom Kaplans för ca 3000 kr. Awfully odd, expensive and not proffessional. Go to some other normal working Urmakare!
De är inte urmakare. Bara så ni vet det. Lyckades förstöra ett urverk fullständigt när de låtsades byta krona. Jag betalade alltså tusentals kronor för att få ett samlarur komplett saboterat, pajat, sönder, finito. Garanti? Nja, jag har kanske haft sönder den själv.....Det hade i alla fall varit gratis i så fall. Liten tröst. Skojare.
Fruktansvärt dåligt bemötande. När jag skulle reklamera ett fyra månader gammalt armband som hade gått sönder efter minimal användning blev jag ifrågasatt och misstänkliggjord. Personalen hävdade att jag ljög och avsade hela sitt ansvar. Oerhört kränkande behandling – jag har aldrig någonsin i Sverige upplevt nåt liknande. Det enda positiva är att det enbart var ett armbandsköp för under tusenlappen och inte en dyr klocka.
Bedrövlig kundservice. Fullständigt ignorerad till man börjar vifta med konsumentköplagen. Försöker ifrånsäga sig allt ansvar som återförsäljare och skyller allt på leverantören. I övrigt skapligt utbud i budget-segmentet.
Hyggligt utbud. Hjälpsam personal
Har köpt många klockor här genom åren och så här trevlig, kunnig och serviceminded personal är svår att hitta. Bra utbud på klockor också.
Comment on this business

to add Step In Watch map to your website;