facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rosells Gym

Rosells Gym

About

Vi är ett familjeföretag som vill ge dig personlig service och engagemang. Vi erbjuder dig allt från engångsträning till klippkort, månadskort och årskort.

Story

Välkommen till ROSELL´S GYM i Ekerö centrum. Hos oss är ALLA varmt välkomna! Gillar du klubbkänsla, trevlig stämning och gemenskap är vi gymmet för dig. Du möter välutbildad personal i receptionen. Vi är en FaR-certifierad anläggning och vår personal har HLR-utbildning samt FaR-ledarutbildning. Har du frågor gällande din träning finns personal på plats som kan hjälpa dig tillrätta. Är du nybörjare får du hjälp av vår personal att lägga upp ett träningsprogram och för dig som av läkare eller annan förskrivare fått Fysisk Aktivitet på Recept utskrivet utarbetar våra FaR-ledare lämpligt träningsprogram.

Vi erbjuder dig allt från engångsträning till klippkort, månadskort, kvartalskort, halvårskort och årskort. Inga bindningstider.

Vi har ett bra urval av svenska, tyska och finska kvalitetsmaskiner samt fria vikter som passar såväl motionärer, seniortränande som elittränande. För seniorer finns möjlighet att fråga och få hjälp med träningen mellan 9-11 måndagar och onsdagar. Vi spelar då också lugnare musik i lägre volym.

Vi har en åldersgräns på 15 år för att få träna själv. För yngre ungdomar/barn går det bra att träna i målsmans sällskap. När vi tillsammans med målsman bedömer att ungdomen på ett säkert sätt själv klarar styrketräningen är det tillåtet att träna själv. Denna regel finns för att göra styrketräningen så säker som möjligt, samt att övningsutförandet blir korrekt. Styrketräning är i allra högsta grad en teknikidrott. Det är också viktigt att vara aktsam mot såväl sig själv som de övriga tränande i lokalen.

För dig som önskar intensiv hjälp att uppnå ditt mål kan du boka tid hos våra duktiga personliga tränare. Vi finns här för dig som vill ha ett varmt och personligt bemötande. Och vi bjuder gärna på en kopp kaffe.

Address: Roddargränd 3, 17830 Ekerö
Phone: 0856033930
City: Ekerö
Zip Code: 17830


Opening Hours

Monday: 05:00 - 21:00
Tuesday: 05:00 - 21:00
Wednesday: 05:00 - 21:00
Thursday: 05:00 - 21:00
Friday: 05:00 - 20:00
Saturday: 05:00 - 18:00
Sunday: 05:00 - 18:00


related searches: Mälarö Träningsverk
Similar places near
Rosells Outdoor Rosells Outdoor 0 meter Litet och mysigt gym som har allt man behöver för att uppnå sina mål! Personalen är ...
Always24fitness Always24fitness 185 meter
Verket Verket 2 km Duktiga coacher och bra stämning på anläggningen. Alltid lika nöjd när jag går därifr...
Puls & Träning Puls & Träning 2 km Otrevlig kvinna,
Mälarö träningsverk - Verket Mälarö träningsverk - Verket 3 km Fräscht gym. Stort och bra utbud.
Puls & Träning Puls & Träning 8 km Har ej besökt, verkar jättefint men det är dåligt att jag som 16-åring inte kan bli m...
Reviews
Klassiskt gym med redskap för att köra helkroppspass! Detta till hyfsade priser
Det här är helt klart det bästa gymmet i stan. Det må vara litet men de har både personal och utrustning i världsklass. Hit går du för stämning och gemenskap varvat med en djup kunskap och en lång historia.
Ett gym i gammal orginalstil. Är till föratt bygga. Finns bara några få såna gym i sthlm. Kroppsbyggare som tävlat i sin gren drivet stället. Mycket bra kunskap även för rehabilitering. Blandade åldrar o kön. Familjär stämning. Även personlig tränare o kostrådgivning. Har gått här länge. Tryggt!
Det bästa gymmet i Nordeuropa!!
Väldigt bra gym
Comment on this business

to add Rosells Gym map to your website;