facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Salong Qui

"n salong utöver det vanligaVi är Qui, en skönhetssalong mitt i centrala Göteborg. Vi arbetar med resultatinriktad hudvård med snabba resultat som skräddarsys efter kundens behov. I en härlig miljö erbjuder vi ansiktsbehandling, kemisk peeling, HIFU, PRP, thermage, laser, Co2 laser, Cryo, trådlyft, belkyra, teartrough, vaxning, botox, IPL, fillers, tandblekning mm. I vår bransch är utbildning och kunskap så viktigt.Därför har vår personal bästa utbildningen i respektive område. Hudterapeuterna har utbildning i Sverige och med i SHR Svenska hudterapeuternas riksförbund. Vi har alla även internationell examen CiDESCO för att visa att vi vill hålla högsta standard så att ni kan vara trygga hos oss. Injektionsbehandlingarna utförs alltid utav"
Address: Vasagatan 36 , Göteborg 411 24, O, SE
City: Göteborg
Zip Code: 411 24



related searches: Löfvingkliniken, Studio Aroma
Similar places near
Sephora Sephora 665 meter Mycket fint ställe. Har alla dryga märken som jag använder och verkligen gillar. Ett ...
Melissa Melissa 920 meter
Quality Hotel Panorama Quality Hotel Panorama 1 km Nära Liseberg, vilket är det enda bra. Dålig städning, vi fick be om städning sent på...
Reviews
Hade en bokad tid, men ”drop in”kunder gick före, gav inte ens notis om att jag var där, kom in 25 minuter senare, min tid är dyrbar, aldrig mer sorry
Supertrevligt och kunnig personal. Blev mer än nöjd med bemötande och resultaten av behandlingen.Tjänst: Ögonfranslyft
EDIT: Tack för snabb respons, gick inte lägga till ett separat svar till er så svarar här. Det var den hemsidan jag gick in på, det är den som ligger kopplat till ert företag när man söker er på Google och det var via den länken och när man klickade sig vidare till att boka en tid som meddelandet poppade upp. Bra att ni har kollat upp det, förhoppningsvis kommer inte detta meddelande upp för någon annan i framtiden heller. Var försiktig med deras hemsida. Jag gick in för att kolla vilka behandlingar dem erbjuder och fick upp mängder av varningsmeddelanden om försök att hacka min telefon. Ni borde kolla över er hemsida, någonting är väldigt fel!
Har varit hos de flesta på qui och upplever alltid värme när jag besöker dem. De är uppdaterade och ofta före med nya behandlingar. Jag har haft stora problem med min hy i omgångar, av olika skäl och har alltid blivit såå fin! Dessutom är lokalen är otrolig!
Ett fantastiskt bemötande av samtliga på salongen och en helt underbar behandling. Går inte att jämföra med andra salonger! Mycket välutbildad personal och stor professionalism.
Har fått en vaxning av Lisa, har inte fått någon tidigare och tanken på det gjorde mig lite obekväm. Något jag inte behövde vara med henne. Hon var otroligt professionell, och gjorde mig lugn. Allt gick smidigt från att jag bokade via hemsidan till att jag lämnade. Kommer absolut återvända och rekommenderar starkt!
Bästa stället i Göteborg! Rekommenderar er att boka tid hos Nina om ni skall göra fillers eller någon annan behandling & Julia om ni skall göra naglar. Alla som jobbar här är fantastiska.
Comment on this business

to add Salong Qui map to your website;