facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sephora

"Sephora välkomnar dig i ett universum fullt av presentidéer och skönhetsprodukter. SEPHORA KUNGSGATAN din skönhetsbutik och parfymeri finns i Göteborg. Din Sephora är öppen varje vecka, för att handla allt från din favorit highlighter, till den perfekta hudvården eller presenten. Upptäck även alla våra tjänster i din Göteborg-butik, från makeup bar till brow bar. Hitta det bästa urvalet av skönhetsprodukter; parfymer till män och kvinnor, hudvård och make up. Hitta den perfekta skönhetsrutinen med de bästa och exklusiva brands: Benefit, Fenty, Tarte, Huda, Sephora Collection och många fler. Sephora är UNLIMITED POWER OF BEAUTY. Och det är bara början!"
Address: Kungsgatan 65 , Göteborg 411 08, O, SE
City: Göteborg
Zip Code: 411 08



related searches: sephora makeup, sephora sale, sephora uk, sephora promo code, sephora india, sephora near me, sephora singapore, sephora outlet
Similar places near
Salong Qui Salong Qui 665 meter Hade en bokad tid, men ”drop in”kunder gick före, gav inte ens notis om att jag var d...
Melissa Melissa 1 km
Reviews
Mycket fint ställe. Har alla dryga märken som jag använder och verkligen gillar. Ett minus är att personalen frågar en hundra gånger om man behöver hjälp. Jag vill bara testa på min hand och se vilken färg som passar mig. De skulle inte kunna hjälpa mig personligen.
Det borde finnas extra personal speciellt på helgerna!
Härligt utbud, lite dyrt om man letar billigare alternativ. Personal hjälpsam
Mitt paket kommer inte när det ska komma
Väldigt trevlig och go personal med bra kundbemötande ! Det kan vara väldigt mycket folk i butiken med hög ljudvolym och stressig atmosfär, men personalen stressar inget, utan tar sig tiden - Topp!
Trevlig personal som välkomnar en när man kommer dit. Hjälper en hitta det man är ute efter och lägger tid på en för att man ska få rätt slags produkt. Älskar denna butiken. Min go-to butik när det gäller smink.
Fick hjälp med alla mina inköp av trevlig personal.
Trevliga personalen och mottog många goda råd, huvudsak att de är bra lyssnare. Det resulterade att man köpte ett antal smink produkter.
I vanliga fall är det väl neutralt, vill man ha hjälp får man fråga någon men aldrig fått förfrågan om hjälp. Idag bad jag om hjälp men blev helt okej avbruten då hon jag bad om hjälp av var tvungen att hjälpa till med en stöld som precis skedde. Fine tänker jag och väntar då, när situationen sen är över står hon i kassan och tar betalt av flera kunder. Jag står och väntar fortfarande i kanske 10 minuter till, inte har hon skickat någon annan för det heller så jag går ut och köpte inget trots jag kom för att köpa min produkt.
Visste inte att jag har varit här ens, men Google säger det så då stämmer det väl ‍
Comment on this business

to add Sephora map to your website;