facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Samhällsvetenskapliga biblioteket

pliga-biblioteket????

"Med anledning av Västlänksarbetet har Samhällsvetenskapliga bibliotekets verksamhet tillfälligt flyttat till Föreningsgatan 20. Fram till hösten 2024 kommer Samhällsvetenskapliga biblioteket hålla till på Föreningsgatan 20, i samma kvarter som Göteborgs universitets stora tentamenssal."
Address: Vasagatan 2A , Göteborg 411 24, O, SE
City: Göteborg
Zip Code: 411 24



related searches: humanistiska biblioteket, göteborgs universitetsbibliotek, stadsbiblioteket göteborg
Similar places near
In-Ex In-Ex 656 meter Fantastisk plats för dig som älskar att rita och att måla. Det finns många varianter ...
Göteborgs Stadsbibliotek Göteborgs Stadsbibliotek 1 km En mycket vacker byggnad. Både gammal och modern،mitt i allt ،Lätt att nå. Har allt h...
Stadsbiblioteket 300m2 Stadsbiblioteket 300m2 1 km Gick hur bra som helst,jag lånat tejp å sax,fixade en kartong..ja tack
Alfons Åbergs Kulturhus Alfons Åbergs Kulturhus 1 km Mysigt/familjärt ställe med integrerat fik så man kan fika samtidigt som barnen busar...
Universeum Universeum 2 km Väldigt intressant och pedagogiskt uppbyggt med att få gå från den svenska fjällvärld...
Guldhedens Bibliotek Guldhedens Bibliotek 2 km Ett lokalt bibliotek, med en bra avdelning för barn att vistas på. Utbudet med barnbö...
Llama Lloyd Llama Lloyd 2 km Underbart cykelfik! God mat och gott fika samt många trevliga tillställningar!
Reviews
Undangömd fastighet på bakgatorna av de större promenadstråken. Tråkiga lokaler med instängd känsla och sparsamt ljusinsläpp. De gamla lokalerna Vasagatan 2A var mycket finare och mer injudande som studiemiljö.
Favoritbiblioteket i Göteborg, ytor i princip överallt att plugga på, alla med en annorlunda känsla, vissa med utsikt andra för grupp arbeten osv. Kafeterian våningen under entrén med kaffe maskin som kostar 6kr och lättare snacks för runt 10kr. Bäst att gå dit efter kl16 på vardagar då har det värsta ruset av människor lagt sig. Slår Stockholms stadsbibliotek alla dagar i veckan för folk som faktiskt vill studera.
Det är väldigt mycket folk som kommer och går i stora läsesalen under dagen vilket kan vara ganska störande. Om man vill ha lugn och ro är det bäst att komma efter kl 16 när de flesta har gått.
En väldigt lugn och vacker plats som hjälper till att studera
Flera bra lässalar och ytor att studera på och alltid trevlig personal nere i receptionen. Toaletterna vid entrén drar ner helhetsintrycket, även att rengörningen av arbetsytorna inte är så noggrann kladdiga ytor i stora lässalen.
Bra studieplats för studenter, med fin gammal interiör. Inte jättestort utbud av böcker för naturvetare. Luktar lite unket ibland.
Lugnt och fridfullt. Öppet rum där man kan hämta böcker och en stor handspritstation innanför entrédörren.
Kallt. Väldigt få platser att sitta på iom corona. Lugnt och bra om man får plats.
Mycket bra gamla fina lokaler lätt att låna böcker
Riktigt god mat och trevlig personal, dock lite dyrt
Comment on this business

to add Samhällsvetenskapliga biblioteket map to your website;