facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SATS Vällingby Park

SATS Vällingby Park
"Välkommen till SATS i Vällingby C! Här finns plats för hela familjen - på vårt populära MiniSATS tar vi gärna hand om barnen medan föräldrarna tränar. Vi erbjuder sjukgymnastik och ett varierat utbud av gruppträning."
Address: Pajalagatan 42 , Vällingby 162 65, AB, SE
Phone: +46 10 110 62 10
City: Vällingby
Zip Code: 162 65



related searches: Sats vällingby park reviews, Sats vällingby park membership, SATS kundtjänst, SATS Vasagatan, SATS klippkort, SATS Garnisonen, SATS Göteborg, SATS medlemskap
Similar places near
World Class Vällingby World Class Vällingby 990 meter Väldigt dålig personal, vi har försökt att säga upp mitt medlemskap men dem vägrar sv...
Reviews
Fruktansvärt smutsigt, alltid maskiner som är trasiga vilket bidrar till en väldig kö till de populära maskinerna, det kan ta flera veckor innan en reparation genomförs. Personalen är däremot oftast trevlig och jag uppskattar stora öppna ytor och att man kan se ut över centrum. Gymmet har en stor potential men man måste börja prioritera ordentlig städning och hålla koll så maskinerna fungerar.
Går här hela tiden. Det är inte det bästa gymmet SATS jag varit på. Men det duger, dem saknar bara vissa saker som boxningssäck och vissa maskiner. Det största nackdelen är herr toaletterna. Ofta kaos där inne. En gång hittade jag en uppäten kyckling vinge på golvet inne i toan.
Okej gym. Börjar bli slitet. Drygaste är att folk grisar ner och att det är kaos bland vikter hela tiden.
Här kan man verkligen ge allt och bli peppad. Speciellt på spinningpassen. Gymet kan vara välbesökt vissa tider.
Ganska slitet, maskiner som ofta är ur funktion och trånga rum för pass. Dessutom dyrt! Men personalen är trevlig.
Har allt man behöver för ett bra gym- eller gruppass.
Rent och fräscht alltid trevlig personal, hade dock gärna velat ha en hacksquat i gymmet
Bra träning men mycket smutsig på toaletterna som vanligt byt städbolag genast golven i träningslokalen är så smutsiga
Skulle man få för sig att dammsuga och städa gymmet åtminstone en gång i månaden så att man inte går i damm på öppna ytor skulle det vara trevligt. Ännu trevligare skulle det vara om personalen faktiskt i övrigt tog han om gymmet istället för att göra ingenting/stå och snacka med varandra .
Alla typer av folk vad gäller ålder och träning. Kunde vara ett par cyklar till och fler maskiner det kan bli kö. Ibland är det trevligt om personalen säger hej när man kommer.
Comment on this business

to add SATS Vällingby Park map to your website;