facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for World Class Vällingby

World Class Vällingby
Address: Trolle-Bondes G. 2-4 , Vällingby 162 72, AB, SE
Phone: +46 8 760 00 64
City: Vällingby
Zip Code: 162 72



related searches: World Class sweden
Similar places near
SATS Vällingby Park SATS Vällingby Park 990 meter Fruktansvärt smutsigt, alltid maskiner som är trasiga vilket bidrar till en väldig kö...
Reviews
Väldigt dålig personal, vi har försökt att säga upp mitt medlemskap men dem vägrar svara. Min mamma har mailat dem via facebook min pappa har försökt maila och ringa dem men dem svarar aldrig. När jag åkte till självaste gymmet så fanns det massa lappar där det stod att flera ville säga upp sitt medlemskap. När vi ringde en av dem som jobbade där så kallade han mig snorunge och började skrika på mig och min mamma. Väldigt dåligt gym och det luktar illa.
Gott om bra träningsmaskiner. Och eget rum för fria vikter. Lokalen är trevlig och även personalen. Det finns bastu både för herrar och damer. Separat så klart. Jag är ny medlem så det kan komma uppdatering senare.
Det enda som saknas är en sexpacksgaranti. Bra gym med något för alla. Trevlig personal och kunniga PT på plats.
Observera att företaget finns på Allmänna Reklamationsnämndens svarta lista.
Hej får du en personlig service, mängden av roliga gruppträningar för alla åldrar, ett bra bemötande och stabil kropp om några månader! Kom och testa!‍
Fick erbjudande om att bli testpilot. Jag kunde inte fullfölja pga av medicinska skäl. Enligt dem begick jag då ett avtalsbrott och skulle betala 400.-. Jag vägrade då jag inte ingått något avtal med dem. Då hotar de med att skicka ärendet till Kronofogden då jag inte betalar vitet. De ska bedriva seriös Friskvård! Skrattretande !!
Bra gym som har den mesta utrustningen som behövs. Lugnt och skönt att träna dagtid. Fräscht omklädningsrum med bastu.
Fick en underbar chans att vara testpilot i 3 veckor. Fick chansen under dessa 3 veckor att testa på olika gruppträningar samt fri tillgång till gym delen. Efter motivationen man fick första 3 veckorna var det självklart att signa upp sig för att fortsätta utvecklas. Bra gym, sköna instruktörer som motiverar medlemmar.
Dålig ventilation, usel kundservice, tar mer betalt än de sagt, tar betalt även när man fått ok på paus pga sjukdom. Mycket otrevligt bemötande. Inställsamma och smickrande innan man tecknat avtal, sen vill de bara ha pengar. Går dåligt och jag är inte förvånad. Undvik!
Bra gym med de flesta man behöver sköna personer här hjälpte mig med bänken en gång
Comment on this business

to add World Class Vällingby map to your website;