facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SATS Vinsta

SATS Vinsta

About

Välkommen till SATS BASE Vinsta (Tidigare Fresh Fitness Vinsta). I våra härligt ljusa lokaler, med massor av fönster och öppen planlösning, flödar träningsinspirationen.

Story

Konceptet Fresh Fitness har redan gjort succé i Norge, där vi efter drygt fyra år på marknaden har över 100 000 medlemmar. Bakom Fresh Fitness står Health & Fitness Nordic AB, som är Nordens största koncern inom träningsrelaterad verksamhet. Tillsammans har vi musklerna att inte bara erbjuda träning anpassad till de förväntningar och krav du har idag - vi arbetar hela tiden med att förbättra och förnya våra anläggningar och träningsformer så att du ska fortsätta inspireras av att träna hos oss. Även i framtiden.



"Välkommen till SATS Vinsta. I våra härligt ljusa lokaler, med massor av fönster och öppen planlösning, flödar träningsinspirationen."
Address: Skattegårdsvägen 93, 162 50 Vällingby
Phone: +46101105900
City: Vällingby
Zip Code: 162 50


Opening Hours

Monday: 05:00 - 00:00
Tuesday: 05:00 - 00:00
Wednesday: 05:00 - 00:00
Thursday: 05:00 - 00:00
Friday: 05:00 - 00:00
Saturday: 05:00 - 00:00
Sunday: 05:00 - 00:00


related searches: SATS Alvik, SATS Stockholm, SATS priser, SATS Brommaplan, SATS medlemskap, Terminate SATS membership, SATS gruppträning, SATS kundtjänst
Similar places near
Vällingby sim- och idrottshall Vällingby sim- och idrottshall 992 meter Det finns personal som är engagerade men det är väldigt få. Smustigt i duschutrymmet,...
Fitness24Seven Fitness24Seven 1 km Här kan man jobba på sina discho tissar!
Rehabexperten Vällingby Rehabexperten Vällingby 1 km Den här platsen är bra Bra pris All personal är snäll och behandlar trevligt. Tack, m...
SATS Sverige SATS Sverige 1 km Välkommen till SATS i Vällingby C! Här finns plats för hela familjen - på vårt populä...
WorldClass Vällingby WorldClass Vällingby 1 km Väldigt dålig personal, vi har försökt att säga upp mitt medlemskap men dem vägrar sv...
Curves Vällingby Curves Vällingby 1 km Bästa gymmet med bra och rolig personal. Man känner sig alltid välkommen .
Harmoni Gym Harmoni Gym 2 km Mysigt gym med supertrevlig personal. Alltid rent och fräscht med många maskiner och ...
SPORTGARDEN SPORTGARDEN 2 km Var där med mina två döttrar 11 och 8år gamla som skulle testa på kickboxning för för...
Nordic Wellness Nordic Wellness 2 km Väldigt bra gym, vissa saker går sönder då och då men det kan man ju förvänta sig. Do...
Puls & Träning Puls & Träning 2 km När det är nära till gymmet blir träningen av! Vi har öppet alla dagar klockan 05–23....
Hundgalleriet Hundgalleriet 351 km Hundgalleriet är en plats där du kan få tag på bilder av din hund från diverse utstäl...
Reviews
En nedgången anläggning, du kan få kroppen genomkörd utan problem men anläggningen och utrustningen håller inte måttet sett till kostnaden för medlemskapet.
Lite knepigt att hitta - i synnerhet när det är en hel del avstängda vägar etc på grund av förbifart Stockholm, men också för att det ligger lite på baksidan i ett industriområde. Trevliga lokaler. Fräscht. Välutrustat. Jag deltog i gruppträning vid detta tillfälle - mycket tydlig och bra ledare. Bra utrustning. Tänk på att ta med egen yogamatta även för andra sorters pass i mitt fall Bodypump för armhävningar och sit-ups då inga mattor finns att tillgå nu i Coronatider, och golvet varken är särskilt mjukt eller för all del mysigt att ligga på av hygieniska skäl. Noga med rengöring och spritning av alla vikter etc efter passet - vilket känns seriöst och bra.
Tycker ni stänger tidigt på lördag och söndag. Många som arbetar på helgen hinner inte träna. Om alla har kort, varför kan bi inte ha öppet utan personal. Många andra gym har öppet 24/7. Inget kul att komma dit med träningsväskan vid 18-tiden idag 15 maj 2022, för att mötas av personal som säger, vi stänger nu.
Personalen är alltid trevliga och tillmötesgående, men det börjar bli alldeles för slitna maskiner och smutsiga vikter. Obligatoriskt/nödvändigt att tvätta händerna INNAN duschen!
Hej! Efter bytet av platsansvarige för mer än ett år sen så blir gymmet toppen. Ungdomshänget försvann mer eller mindre och stämningen var betydligt bättre och lugnare. Nu på senare tid så är personalen inte alls lika serviceinriktad, och rent utav nonchalant emellanåt. Hälsar inte och det har hänt att när man frågat om rengöringsprodukter får man ett kort svar att det finns runtomkring på gymmet.
Okunnig, ohjälpsam och ointresserad personal och personalchef. UNDVIK DETTA GYM och SATS i sin helhet. Blev bollat mellan SATS i Vällingby och Vinsta utan att få hjälp med mitt ärende. Personalen hänvisar till kundtjänst utan att veta att deras kundtjänst har stängt pga Corona och när man förklarar detta så rycker de på axlarna och säger ”det är som det är vi kan inte hjälpa dig”.
Har all utrustning man kan tänka sig! Dem håller dessutom utrustningen ren och hygienisk vilket är ett plus. Testar 1 månad gratis just nu och det är ett härligt gym.
Höjda avgifter och kraftigt försämrade öppettider som inte längre gör det möjligt att träna efter arbetstid, på lunchen eller på helgdagar/kvällar. Tvingas byta gym trots att läget passar mig och mina vänner går här. Får väl flytta med alla vänner till annat gym. Sälj det vidare till nån som vill driva det istället. Det här är ju ett skämt.
Stort och välutrustat gym som hade riktigt bra öppettider, men som nyligen kraftigt begränsade tillgängligheten för alla som föredrar att träna senare på kvällen. Jag är inte längre en nöjd kund.
Bra, rymligt och luftigt. Synd att dricksvattenstationerna nu varit ur bruk i snart ett år. Man tvingas in till toaletterna för att fylla på. Speciellt ohygieniskt mh till C19. Sats drar in miljoner men en så enkel sak som att laga dessa verkar de oförmögna eller ointresserade av att fixa.
Comment on this business

to add SATS Vinsta map to your website;