facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sjöängen i Askersund

Sjöängen i Askersund

About

Sjöängen är en plats för scenkonst, utställningar, evenemang, konferenser och möten i Askersund. Kontakt: Scenkonstavdelningen, Askersunds kommun.

Story

Sjöängen -bryggan mellan kunskap och kultur.
Askersunds självklara mötesplats. En arena för kultur och möten mellan kulturliv, skola, föreningar, invånare och besökare. mm.

Address: Drottning Kristinas väg 2, 696 31 Askersund
Phone: 058382000
City: Askersund
Zip Code: 696 31



related searches: Sjöängen i askersund askersund videos, Visit Askersund, Askersunds kommun
Similar places near
Folkets hus, Askersund Folkets hus, Askersund 147 meter Har varit där många gånger
Summerparty Askersund Summerparty Askersund 955 meter Sommarens bästa utomhusfest på en ö i Askersunds skärgård. Drycken serveras i röda am...
Reviews
Jag var där på en söndag och då var bara konsthallen öppen, fast jag fastnade mest för plugghästen som stod i en korridor.
Fantastisk plats. Ligger vackert och innehåller både bibliotek, café, teater/bio/konsertlokal, konsthall och turistbyrå mm.
Askersunds manskör , jubelkoncert.
Ett fantastiskt hus som kan samla så mycket utbud av många slag. Senaste upplevelsen var Svensktoppskalaset som bjöd på en underbart skön kväll med musik o sång. Ser fram emot nästa års kalas. Lillemor Gustafsson
En jättebra bioanläggning med fantastiskt bra ljud. Behöver nu inte åka till Örebro för att se de senaste filmerna .De finns här. Så bra.
Fin samlingsplats med bibliotek, bio, skola. Skaffar man mer öppet kort på bubblan, kan man sitta där även efter stängning och plugga/läsa i lugn och ro, de har även wifi på bibblan.
Mycket vackert läge som skolan är placerad.Fin och ljus matsal med utsikt över Vättern eller Alsen. Hoppas att skolan förblir lika vacker i framtiden.
Fantastiskt bra ljud i salongen. Stolarna är dock inte sköna att sitta i under exempelvis en längre film. Heller ingen avställningsplats för drycken man kan köpa med sig innan man går in.
Jättefint ställe ,glatt överraskad.
Jag går på denna skolan och jag kan inte tänka mig bättre!
Comment on this business

to add Sjöängen i Askersund map to your website;