facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Summerparty Askersund

Summerparty Askersund

About

Sommarens bästa utomhusfest på en ö i Askersunds skärgård. Drycken serveras i röda amerikanska partymuggar för att få den där sköna ”collegefest-känslan” och massa skönt folk och en härlig sommarkänsla utlovas.

Story

En lång väntan är över. Vintern har släppt sitt järngrepp om Sverige och vi känner lukten av våren. Allt vi längtat efter börjar komma tillbaka – Grönt gräs, fågelkvitter, ljusare dagar, grillkvällar, uteserveringarna öppnar och inte minst alla fester och festivaler!
SUMMERPARTY Askersund är tillbaka i år igen! Samma ställe, samma tid, och samma sköna känsla som föregående år. Men vi vågar faktiskt lova att det kommer bli ännu mer awesome i år! Kortfattat för er som inte vet vad SUMMERPARTY är så kan vi sammanfatta det såhär: Sommarens bästa utomhusfest på en ö i Askersunds skärgård. Drycken serveras i röda amerikanska partymuggar för att få den där sköna ”collegefest-känslan” och massa skönt folk och en härlig sommarkänsla utlovas.
Ljud och ljus är som alltid väldigt påkostat, och årets upplaga av SUMMERPARTY kommer inte vara ett undantag. I år kör vi alltså all in, igen, fast i år sänker vi inte bron, i ÅR SÄNKER VI ÖN!

Address: 58.874789, 14.909045, 69630 Askersund
Phone: 0735086663
un.ytrapremmus@ofni
City: Askersund
Zip Code: 69630


Similar places near
Sjöängen i Askersund Sjöängen i Askersund 955 meter Jag var där på en söndag och då var bara konsthallen öppen, fast jag fastnade mest fö...
Comment on this business

to add Summerparty Askersund map to your website;