facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sjökrogen i Loftahammar

Address: Varvsvägen 10 , Loftahammar 590 95, E, SE
Phone: +46 70 688 34 96
City: Loftahammar
Zip Code: 590 95



related searches: Sjökrogen Loftahammar Facebook, Loftahammar Restaurang, MarinCenter Loftahammar, Sjökrogen meny
Similar places near
Sjökrogen Sjökrogen 0 meter Trevligt ställe med mycket trevlig personal. Maten var god men lite väl dyr för 2 toa...
Stures Bageri och Café Stures Bageri och Café 391 meter Vi njöt väldigt mycket av den underbara tårtan och små påsk kaniner och påsk kycklin...
Tättö Havskrog Tättö Havskrog 430 meter Jättegod fläsk med löksås. Löksåsen med grädde i. Vacker utsikt.Mat: 5/5
Reviews
Trevligt ställe med mycket trevlig personal. Maten var god men lite väl dyr för 2 toast skagen och 2 helt vanliga hamburgare. Drack vanligt vatten till och det tog de betalt för. Allt som allt hamnade notan på 718 kr vilket var lite väl saftigt för vår smak. Utan hamnen på knuten och trevlig personal så hade det varit ett helt vanligt ställe.
Mycket bra mat och trevlig personal Vi åt dagens rätt som bestod av kött Mycket bra mat men lite små portioner. Fint salladsbord och kaffe och kaka ingick. Pris 105kr
Maten var god. Jag fick dock inte min dryck när de andra fick utan jag fick gå och säga till för att få min dryck. Sen var personen väldigt snabb på att duka av tallrikarna. Vi hann knappt äta färdigt så var tallrikarna borta. Jag hade gärna fått äta i lugn och ro så hade de kunnat duka av när vi gått. Efter maten serverades kaffe och fikabröd men tevatten fick jag också säga till om.
Vi i vår lilla familj skulle äta på sjökrogen. När vi ska gå in så håller jag i min man, som har två hjärntumörer, vilket påverkar hans balans. Jag känner att han är på väg att ramla, så jag kastar mig i trappan och håller en hand under hans huvud för att skydda. Det tog Max 3 sekunder så var det tre personal ute och hjälpte oss När vi hade betalat notan och började resa oss, samma sak igen! 3 personal framme och hjälpte min man upp och hjälpte honom ut Vilken service Sen att maten smakade gudomligt gott var ett stort plus i kanten!!! Tusen tack för att ni hjälpte oss få en fantastisk kväll
Helt fantastik personal! Då jag har svårt att gå pga min cancer så ramlade jag i trappen utanför entrén, Det tog inte en sekund förrän 3 man utav personalen var ute och hjälpte mig komma upp! Stor eloge till dessa tre underbara herrar Dom hjälpte mig hela vägen fram till vårat bord. Sen kommer vi till maten och efterrätten. Som var helt fantastisk god, och bra service hela kvällen! Rekommenderar alla att besöka Sjökrogen! Fint och härligt ställe! När vi skulle hem kom dom återigen och hjälpte mig ut så jag inte skulle ramla igen. Underbart! Kunde jag lägga till en stjärna till så skulle jag!
Fantastiskt ställe, bra mat och grym uteservering!Mat: 4/5
Fint läge precis vid marinan. Vacker lokal. Trevlig service. Jag åt en mycket god räkmacka där de inte hade snålat på räkorna!
Mycket bra. God mat. Bra service.Mat: 4/5
Mycket trevlig restaurang med suveränt läge precis vid den pittoreska gästhamnen. Lokalerna är fina och fräscha och det finns även gott om platser utomhus om vädret är rätt. Dessutom känns maten åtminstone schnitzeln som vi tog hemlagad "på riktigt. Och personalen är glad och trevlig. Rekommenderas!
God mat. Trevlig personal. Snabb service.Mat: 4/5
Comment on this business

to add Sjökrogen i Loftahammar map to your website;