facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tättö Havskrog

Address: Trillinvägen 3 , Loftahammar 590 95, E, SE
Phone: +46 76 864 48 60
City: Loftahammar
Zip Code: 590 95



related searches: Tättö Loftahammar
Similar places near
Stures Bageri och Café Stures Bageri och Café 50 meter Vi njöt väldigt mycket av den underbara tårtan och små påsk kaniner och påsk kycklin...
Sjökrogen Sjökrogen 430 meter Trevligt ställe med mycket trevlig personal. Maten var god men lite väl dyr för 2 toa...
Sjökrogen i Loftahammar Sjökrogen i Loftahammar 430 meter Trevligt ställe med mycket trevlig personal. Maten var god men lite väl dyr för 2 toa...
Reviews
Jättegod fläsk med löksås. Löksåsen med grädde i. Vacker utsikt.Mat: 5/5
Kocken/ägaren behöver tänka om i sitt agerande. Man ska få vänta över 45 min på att få mat med bara 4 gäster som också beställt mat. utöver oss två. När vi gick fram och undrade var maten tagit vägen blev det en hätskt diskussion. Kocken själv kom ut med vår mat och slängde fram tallrikarna. Denna kväll hade de extra öppet för kvartsfinalen i fotboll. Han hotade med att stänga ner fotbollen och var allmännt otrevlig. Andra gäster hade kommit för fotbollen och de fick lugna ner honom. Vi hade beställt entrecote och de var inte stekta som vi hade bett om. Min var rare när jag hade bett om medium. Serveringspersonalen var trevliga.
Mycket trevlig personal. God när och härlig miljöMat: 5/5
Vi fick vänta i över 1,5 h på vår mat med två hungriga barn. När maten kom var fläskfilén väldigt torr och fish and chipsen smakade bränt. Synd med så fint läge hade det kunnat bli bra.
Trevlig personal och god mat toppad med fin utsikt.
Inte mycket folk när vi var där,men fick vänta 20 min bara på att få menyn. 15 min Efter beställning berättade dom att vi skulle få vänta lite extra för att moset inte var färdigt till våra plankor. Pullvermos tar väl inte så lång tid att göra.Om det hade varit mycket folk då hade vi förstått, men över 1timma efter ankomst innan vi fick maten?? Men våra plankstekar var jättegoda, Därför 3 stjärnor, Service 1.
Den här restaurangen måste skärpa till sig. Trubadurkväll... och knappt några där. Lång väntetid på allt. De som serverade kunde bara göra en sak i taget. Maten var inte värd sitt pris. Några beställde hämtmat som skulle ta ca 30min att fixa, de fick vänta 1 tim och 20min. De har fått dåliga recensioner hela förra året och verkar inte ha tagit till sig något av det. Världens bästa läge och det skulle kunna vara ett stort + för campingen men nu blir det tyvärr tvärtom. Inte värt ett besök.
Restaurangen är belägen på en camping. Öppen året runt. Husmanskost på mammas vis. Gott. Utsikten är fantastisk. Parkering: Många platser.
Ett tips, ät innan ni går dit... vi hade bokat bord , var där på exakt klockslag, fick meny 15 min efter vi satt oss vid bordet. fick beställa mat 20 min efter bokad tid, so far so good... efter 1h !?! kommer den stackars servitrisen ut och ursäktar sig, en av maträtterna saknades det ingredienser till, och då frågade hon om det gick bra med något annat... ja, vad hade vi för val, klockan var sen och det var inte lönt att lösa maten någon annanstans, 20 min senare kom allas mat ut, då visade sig att en av maträtterna var felgjorda... det löste dom ganska snabbt, typ 5 min... i övrigt så var maten riktigt god, men servicen urusel, därav 2 stjärnor.
Tyvärr ingen vidare mat. Menyn var extremt kort och det jag ville ha till lunch gick inte att få, valde då snitsel med potatisgratäng som tyvärr var kall. Vi gick dit på kvällen igen och upplevde då fortsatta problem med att få det som fanns på menyn, vilket vi hörde fler ha. Lång väntetid innan vi fick mat trots relativt lite folk. Små portioner. Amatör-mässigt helt enkelt. Läget är dock väldigt fint.
Comment on this business

to add Tättö Havskrog map to your website;