facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skövde Stadsbibliotek

Skövde Stadsbibliotek

About

Ett bibliotek som består av huvudbiblioteket i Skövde Kulturhus (mitt i stan) och sex filialer i olika stadsdelar. Sedan mars 2018 ingår Skövde Stadsbibliotek i samarbetet Bibliotek Mellansjö tillsammans med sju närliggande kommunbibliotek.

Story

Biblioteket finns för dig! Du kan göra mycket mer än låna böcker här. Välkommen in så berättar vi mer.



"Stadsbiblioteket i Skövde Kulturhus är kommunens största folkbibliotek och bildar tillsammans med sex filialer Biblioteken i Skövde. Kulturhuset är Sveriges första, byggt 1964, och ligger alldeles bredvid Skövde resecentrum."
Address: Trädgårdsgatan 9, 54130 Skövde
Phone: 0500498070
City: Skövde
Zip Code: 54130


Similar places near
Sjukhusbiblioteket Skas Sjukhusbiblioteket Skas 4 km Sjukhusbiblioteket Skas finns på sjukhuset i Skövde. Vår verksamhet riktar sig till m...
Södra Ryds bibliotek Södra Ryds bibliotek 4 km Alltid väldigt hjälpsam personal. Toppen service
Stöpens bibliotek Stöpens bibliotek 10 km Filialbibliotek i Stöpen, Skövde. Våra öppettider: Tisdagar 9-17. Torsdagar 12-19....
Reviews
Trevlig miljö och hjälpsam personal
Man får bra hjälp av de som jobbar där, med att hitta det man söker efter. Just nu är det lite besvärliga öppettider, 12 - 16, men man får väl vara glad att det är öppet alls när det är pandemi.
Trevligt bibliotek. Gillar att man bevarat insida och utsida som det var när det byggdes. Hittar nästan alltid det jag sökt efter. Tyst och lugnt.
Bra utbud av böcker och bra hjälp ifall det man söker inte finns inne eller om det måste beställas från ett annat bibliotek. Många dagstidningar att välja mellan gratis toalett och restaurang. Konstgalleri och en stor teater, lokaler att hyra för fest eller konferens
Så roligt att "laborera" bland böcker. Jag har munskydd och avstånd. Jag är så ledsen att INGEN tänker på avstånd. Det förstör glädjen av att vara där!
Jättefint bibliotek och kulturhus. Utställningar, teater, tidningar från 0 många svenska orter, datorer att låna, ställen att lyssna på ljudböcker mm. Ett mycket fint välskött stort bibliotek i vackert miljö. Rekommenderas på alla fronter. Teatern är jättebra.
Trevlig och kunnig personal. Välkomnande lokaler. Lätt att hitta och få hjälp med beställningar av böcker.
Det finns datorer, bra uppdelning i genrer och bekväma stolar. Ett bra bibliotek helt enkelt.
Har bott nära och besökt ett flertal bibliotek runt om i Sverige. Detta är det mysigaste!
Riktigt mysig barnavdelning
Comment on this business

to add Skövde Stadsbibliotek map to your website;