facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stöpens bibliotek

Stöpens bibliotek

About

Filialbibliotek i Stöpen, Skövde. Våra öppettider: Tisdagar 9-17. Torsdagar 12-19.

Story

Välkommen till Stöpens bibliotek. Öppet : tisdagar 9.00-17.00. Torsdagar: 12.00-19.00.

Impressum

Skövde kommun bär huvudansvaret för denna sida. Sidan administreras av Skövde Stadsbibliotek. De meddelanden som skickas till oss blir allmän handling och kan därmed bli tillgängliga för andra.

Syftet med vår närvaro är att sprida information om verksamheten på stadsbiblioteket med filialer samt att öka dialogen med våra medborgare. Alla inlägg och kommentarer på denna sida blir enligt offentlighetsprincipen allmänna handlingar och därmed tillgängligt för andra även om meddelandet inte visas publikt.

Alla inlägg och kommentarer som kan uppfattas som kränkningar, hets mot folkgrupp, uppvigling, barnpornografibrott, olaglig våldsskildring eller inlägg som strider mot upphovsrättslagen eller andra lagar kommer att raderas och om så nödvändigt anmälas. Inlägg där enskilda individer utsätts för nedlåtande eller kränkande kommentarer raderas. Det här är heller inget politiskt forum där vi tillåter partipolitiska kommentarer. Även dessa kan komma att tas bort.

Vi ser också restriktivt på länkning till andra webbsidor och kommenterar som innehåller länkar kan komma att tas bort. Information om evenemang relaterade till vår verksamhet får gärna spridas i vårt flöde som allmän information. Kommersiella inlägg som syftar till försäljning av specifika produkter eller tjänster tillåts inte.

När det är möjligt informeras upphovsmannen till inlägget att detta har tagits bort med en förklaring om varför. Vi förbehåller oss även rätten att blockera besökare som vid upprepade tillfällen bryter emot ovanstående regler för sidan. Blockering varar under minst en månads tid.

Önskar du komma i kontakt med någon som administrerar sidan? Du når oss genom att skicka ett meddelande på denna sida eller genom att ringa till Skövde kommuns kontaktcenter på 0500-49 80 00.



"Stöpens bibliotek ligger i Stöpenskolan och är en del av Biblioteken i Skövde. Biblioteket ingår i samarbetet Bibliotek Mellansjö vilket innebär att låntagaren har tillgång till 8 kommuners bibliotek och hela deras bestånd att låna från!"
Address: Hästskovägen 4, 541 70 Skövde
Phone: 0500-49 79 60
es.edvoks@ketoilbibsnepots
City: Skövde
Zip Code: 541 70



related searches: Värsås bibliotek, Timmersdala bibliotek, Bibliotek Ryd, Skövde bibliotek, Södra Ryds bibliotek, Mellansjö biblioteket Skövde, Stadsbiblioteket
Similar places near
Sjukhusbiblioteket Skas Sjukhusbiblioteket Skas 5 km Sjukhusbiblioteket Skas finns på sjukhuset i Skövde. Vår verksamhet riktar sig till m...
Södra Ryds bibliotek Södra Ryds bibliotek 5 km Alltid väldigt hjälpsam personal. Toppen service
Skövde Stadsbibliotek Skövde Stadsbibliotek 10 km Trevlig miljö och hjälpsam personal
Comment on this business

Directions to Stöpens bibliotek with public transportation


Stöpen Stöpenskolan 20 meters
610
613
615
616
Rödegårdsvägen 270 meters
613
615
616
Allén 310 meters
610

to add Stöpens bibliotek map to your website;