facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solgläntans Kropp & Själ

Solgläntans Kropp & Själ

About

Solgläntans kropp & själ

Story

Jag startade mitt företag Solgläntans kropp och själ den 1/1 2000 Jag är diplomerad och certifierad massör (medlem i SKR ) och diplomerad Bowen Terapeut (innehar F skatt)

Behandlingsmetoder jag använder mig av:

- Svensk Klassisk Massage

- Triggerpunktsbehandling

- Bowenterapi

- Ayla Terapin

- Spiritualistisk healing

- Meditationer och olika kurser som stimulerar och utvecklar din inre kärlek och trygghet till dig själv och livet.

Ända sedan jag var liten har jag varit en iakttagare av livets flöde. Det har kunnat handla om olika rollspel vi människor spelar inför varandra i tron att vi måste ändra oss för att visa att vi duger och till att känna av när människor inte mår bra. Det mest fantastiska man kan se och uppleva det är när någon i ens närhet upplever kärlek och trygghet.

Genom egna erfarenheter som livet gett mig har jag fått en tro och tillit till att människan har en otrolig kraft att läka och skapa hälsa. Har skapat en liten serie som jag kallat ”Livets Flöde” I denna serie försöker jag lyfta fram det positiva som finns och alltid funnits i vårt liv trots livets drama som t.ex. sorg, sjukdomar och andra motgångar vi kan tänkas möta under livets gång.

Jag har haft lyckan att få två underbara döttrar, som jag är oerhört stolt över, ihop med min själsfrände och livskamrat Bosse. I skrivande stund har jag även fått äran att bli mormor till en alldeles underbar liten kille vars namn blev Elias.


Kärleken är numera ledstjärnan i mitt liv ♥
Kram Jeanette

Address: Krattvägen 157, Ö.Grevie, 235 99 Vellinge
Phone: 0733182976
City: Vellinge
Zip Code: 235 99



related searches:
Similar places near
Brydes klinik i Vellinge Brydes klinik i Vellinge 9 km Vänligt bemötande, engagerad och sakkunnig personal!
Öppna Sinnen Yoga & Mindfulness Öppna Sinnen Yoga & Mindfulness 9 km Öppna Sinnen hjälper dig med din hälsa genom meditation/mindfuness, yin yoga, reiki h...
Vi som gillar VARM-Vattengympa i Malmö Vi som gillar VARM-Vattengympa i Malmö 9 km Skönt och alldeles underbar träning i extra VARMT vatten!
Comment on this business

to add Solgläntans Kropp & Själ map to your website;