facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stora Coop Brunna

Stora Coop Brunna
Address: Femstenavägen 20, 19637 Kungsängen, Sweden
Phone: 0107416669
City: Kungsängen
Zip Code: 19637



related searches:
Similar places near
Bröderna Axelsson Fisk Kungsängen Bröderna Axelsson Fisk Kungsängen 952 meter Besviken på Räkbomben..... 3 skivor polarbröd med mjukost på, lite räkor på toppen oc...
ICA Nära Kungsängen ICA Nära Kungsängen 2 km Rätt så bra butik med tanke på att den är så pass 'liten'. Den är väldigt fräsch och ...
Reviews
Skäms Coop Brunna park! Igår gick jag förbi butiken och såg på ett bord vid frukt/grönsaker där det stod förpackningar med ”kort datum”. När jag kollade närmare på champinjoner och gurka och citron så var många av dom redan ruttna. Hur kan ni ställa ut grönt som är ruttna, vill ni att folk ska bli sjuka? Snälla kolla närmare innan ni ställer ut sånt innan ngn blir allvarligt sjuk pågrund av er!
Tråkigt att charken har försvunnit bort ifrån butiken, nu får man leta sig till andra butiker med chark.
Fast i kontrollen igen!! Trots att vi aldrig gjort något fel!! Nu får ni inte våra storhandlingar mer
Stort, fräscht och trevlig personal, saknar de gamla Domus-varuhusen som var lite av allting, det här känns mest som en vanlig livsmedelsbutik på steroider, för stort och för mycket att välja på än att erbjuda annat än 5000 varianter av pastasås.
Väldig trevlig personal i kassan varje gång man handlar! Man struntar i att matpriserna är dyra när man får det bemötandet man får i kassan. Tack för det!
Har blivit betydligt bättre efter en knackig start. Billigare än ICA numera.
Lite undanskymt men förutom Coop finns det andra butiker som bygg osv.
Som många andra upplevt stämmer inte priserna. Tog marinerad fläskkarre' till nedsatt pris på. Självscannade men till vår förvåning kom ordinarie pris upp. Tänkte att det skulle regleras vid slutbetalningen. Men nej, ordinarie pris varför jag meddelade kassapersonal som gick ned och kontrollerade. Kom tillbaka och förklarade att ändringen glömts att göras kassalinjen. Jag undrar hur många som blir lurade? Är inte nöjd med butiken. Verkar finnas ointresserad och slarvig personal. Skall tillägga att det inte var första gången.
En ganska bra butik som helhet. Bageriet toppenbra där man kan beställa fina tårtor. Frida toppenbra. Synd bara att fiskdisken är så där. Bad att dom skulle filéa upp ett par Abborrar men fick till svar att dom inte gjorde detta då Abborre är så stickiga!!! Tycker det är synd att fiskdisken inte har mer proffsig personal. En annan gång ville jag ha gös men då svarade killen i disken att dom inte hade gös. Jag pekade på flera gösar som låg där men fick till svar att det var Abborre. Inte proffsigt.
Fin butik, acceptabel prisnivå. Upplever att det förekommer varor med kort bäst föredatum. Lite irriterande eftersom vi storhandlar för att spara på resor till och från butiken.
Comment on this business

to add Stora Coop Brunna map to your website;