facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stora Coop Lund

Stora Coop Lund

About

Stora Coop Lund

Story

Välkommen till Stora Coop i Lund. Hos oss storhandlar och bunkrar du till riktigt bra pris, för hela veckan eller ännu längre. Den goda maten står självklart i fokus, men vi erbjuder också ett stort utbud av produkter för hemmet, barnen och familjen. Vi har fått utnämningen "Sveriges bästa Frukt & Grönt" och på vår köttavdelning säljer vi svenskt butiksstyckat kött.
Vi är en profilerad färskvaruhandel och har ett stort ekologiskt sortiment.
Hos oss har barnen en egen lekavdelning med barnpassning så att föräldrarna i lugn och ro kan besöka bland annat vår delikatess med egen kock, vårt bageri med tre bagare samt vår välfyllda fiskavdelning. Varmt välkommen att känna dig nöjd hos oss!

Address: Traktorvägen 2, 226 60 Lund
Phone: 010-7411120
City: Lund
Zip Code: 226 60



related searches:
Similar places near
City Gross City Gross 163 meter Opålitliga öppetider. Kan inte lita på imformation från dem.
Lundasham Lundasham 894 meter Ok pizza , beställde 2 men fick dem inte samtidigt. Ingen var före, kanske mindre ugn...
Värpinge Grön Gårdsbutik Värpinge Grön Gårdsbutik 924 meter Det här är ingen gårdsbutik, snarare en barack vid golfbanan. Vi kände oss lurade....
ICA Nära Jägaren ICA Nära Jägaren 1 km Jägaren är en fin mindre livsmedelsaffär för de som bor på Nöbbelöv och Gunnesbo. But...
Coop Trollebergsvägen Coop Trollebergsvägen 2 km Litet rörig, ibland med gamla varor framme. Många hemvändande kunder, sent på kvällen...
Widerbergs Kött- & Charkuteriaffär Widerbergs Kött- & Charkuteriaffär 2 km Gammaldags slakteributik. Missa inte deras Widerbergare, studenternas favoritböcker m...
Malmstens Fisk & Kök Malmstens Fisk & Kök 3 km En trevlig saluhalls-restaurang med utsökt mat. Vi tog dagens torsk och räkmacka - bå...
Sesam Lund Sesam Lund 3 km Helt perfekt. Skön personal. Min vän hade en låt högsta volym och de bara vibeade. Ja...
Coop Klostergården Coop Klostergården 3 km Sämsta kundservicen jag varit med om, gå inte hit :
Willys Willys 4 km Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige....
Reviews
En bra och stor mataffär...väldigt dyrt dock...och ännu dyrare nu skulle jag säga. Stora Coop i Lund är en trevlig affär att gå i. Det är rent, snyggt och välstrukturerat i Stora Coop i Lund. Affären ligger dock väldigt avsides och långt i ifrån Lunds centrum. Det är aldrig långa köer och bra öppettider. Bra kött och delikatess disk, grönsakerna är väldigt dyra och bra hembakat.
"Vår" mataffär! Rent och snygg! Man vet var allting finns. Välsorterad och lättillgänglig. Fin delikatess och eget bageri samt sushi för avhämtning inne i butiken. Stor parkering med ett antal laddstolpar. Nära till shoppingcentret Nova i Lund, men inte gångavstånd.
Chokladtryffeltårta beställde jag från bageriet för att bjuda på när jag firade jubileum. Vi blev fruktansvärt besvikna. Bläh! Hur är det möjligt att ett ”bageri” inte BAKAR egna tårtbottnar till en tårta? Torr tårtbotten o uppenbarligen inte från bageriet - exakt en sådan man får när man köper färdiga tårtbottnar i förpackning + torra.. så kass!
Bra butik mycket rymlig och har även pico deli bar där man kan hämta sin egen handplockade salladsbuffe ; mycket gott
Det är en i kassan som aldrig säger hej el har ögon kontakt. Verkar som hon tror att hon är bättre än alla andra! Skrattretande !!
BRA BUTIK! Trotts ett hjärta som klappar för Ica! Trevlig personal, och fräsch mat rakt igenom!
Bra utbud av både frukt, grönsaker och kött. MEN det är dyrt...
Stor butik med fräsch inredning. Bra utbud av frukt/grönt samt bra köttdisk. Även flera olika hemmalagade rätter i lösvikt i delikatessen, samt smörrebröd, räkmackor och smörgåstårtor. Div grillade kyckling detaljer och kam-/revben.
Jättefin Stora Coop i Lund! Med stor delikatessdisk och bra grönsaker och frukt!
Sjukt otrevlig personal. Ung dryg personal som har attityd mot kunder. Känns som att en kurs i service hade suttit fint för dem. Den äldre personalen är väldigt trevlig däremot. Dyr mat + ung dryg personal. Är det något du vill ha handla här..
Comment on this business

to add Stora Coop Lund map to your website;