facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Storvreten Vårdcentral

Address: 10 Sten vägen, 147 50 Tumba
Phone: +46853067707
City: Tumba
Zip Code: 147 50



related searches: Storvretens, Tumba vårdcentral, Stuvsta Vårdcentral, Vårdcentral, Botkyrka, Tullinge vårdcentral, Vårdcentral Arninge, Tumba vårdcentral coronavaccin, Tullinge vårdcentral covidvaccin
Similar places near
Tumba Vårdcentral Tumba Vårdcentral 1 km Absolut värsta vårdcentralen som existerar. Har aldrig blivit så illa bemött som jag ...
Reviews
Från att ha varit bäst i Botkyrka till... Total katastrof! Ringer 08 för akuttid, blir uppringd 08:35. Självklart är alla akuttider redan borta!! Jag frågar hur det är möjligt då jag ringde 08? Svaret- EN läkare på plats.... Kan tyvärr inte rekommendera längre...
Detta är den solklara bästa vårdcentralen jag någosin har haft! Böt till Hallunda vårdcentral när jag fick mina barn som inte alls gav mig det jag förväntade mig, förutom Babak där! Här på storvreten finns det alltid tid till tider och träffa läkare , iallafall för mig Nu har jag bytt tillbaka till dom, och är så nöjd!
Sämsta vårdencentralen som finns.Man får aldrig någon tid samma dag och man kan heller inte boka tid till dagen efter.Då måste man ringa igen!Och alltid hänvisar dom en till närakuten.
Det är dåligt att man får vänta på att får recept utskrivet i 3 dagar, det är inte OK då man behöver medicinen. Ringer man tidigare blir det problem då de säger, oj då, har du redan förbrukat medicinen från förra gången. Jag prövar ringa igen och ser om de kan hitta en läkare som skriver ut en helt ofarlig medicin som inte är receptbelagd utomlands. Bedriver man vård så anser jag att förnyelse av recept skall ske skyndsamt då många är helt beroende av sin medicin. Läkarna är i alla fall trevliga även om de inte alltid lyssnar på patienten, vilket faktiskt är viktigare än att vara trevlig. Över telefonen så tycker jag aldrig de som svarar låter trevliga eller gör sitt jobb. Det är alltid något strul som gör att man känner som om man sitter med svarte petter i slutändan. Det får ta någon timme att förnya recept, men inte 3 dagar.
Det här måste vara en av Sveriges sämsta vårdcentraler. De är endast ute efter din patientpeng och hjälper inte sina patienter. Inte ens när det gäller kroniskt sjuka barn!! De bra läkarna slutar oftare än en vanlig människa byter underkläder, ingen kontinuitet eller kvalitet på den såkallade vården och svårt att få en tid. Skulle inte ge någon stjärna om det var möjligt! Akta er!
När man ska boka en tid säger de Välkommen!Efter att man knappat dig fram säger de - Bokningen är stängd, välkommen senare??!!! När undrar man efter att ha försökt 5 ggr till!! Galet!!
Dålig information, jag ringde två dagar i rad för att boka tid till årets influensa vaccination, varje gång fick jag olika info. Är det så himla svårt att lämna korrekt info. Varför finns inte info på Er hemsidan? Varför går inte att boka tid på Internet?
Ni som är sjuksköterska och tar hand om akut tid bokning under pandemin ni borde går på snabb kurser som lär er hur man bemöter kunder när någon ringer. Kanske inte alla sjuksköterskor men vissa av er som jobbar på storvretens vårdcentral i Tumba det rent katastrof situation när det gäller ta imot patient via telefon.
Om man inte vill ha patienter, varför då ha öppet, överhuvudtaget? Flera månaders väntetid, otillgängliga journaler, provsvar måste delges av läkare som inte förstår vad dom läser, läkare som inte förstår poängen med anamneser, svårt att komma fram per telefon, akuttider är ett skämt, meddelanden blir inte framförda. Listan kan, tyvärr, bli längre... Varför?
Det är i princip omöjligt att få läkartid inom rimlig tid, jag väntade åtta veckor på en ordinarie läkartid. Alla läkare påstår att de är fulltecknade så det går inte att lista sig hos en specifik läkare. Akuttiderna är skandal. Det gäller att vara nattpigg och flink i fingrarna då det är först till kvarn kl. 00.00 på natten när de släpper kommande dags fåtal akuttider på internet. Det som ändå motiverar mina tre stjärnor är att Storvretens VC är väldigt noggranna i sina val av läkare, man blir alltid bemött vänligt och professionellt av läkarna på Storvretens VC vilket i sig är en trygghet. Det gör att man tyvärr står ut med situationen med akuttider och svårigheten att få en ordinarie läkartid, eller att lista sig hos en specifik läkare.
Comment on this business

Directions to Storvreten Vårdcentral with public transportation


Passvägen 100 meters
716
719
743
796
Hålvägen 160 meters
716
719
743
796
Branta backen 250 meters
718
796
Branta backen 250 meters
Branta backen 250 meters
718
796

to add Storvreten Vårdcentral map to your website;