facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tumba Vårdcentral

Address: Samaritv. 4, 147 41 Tumba
Phone: +46857836310
City: Tumba
Zip Code: 147 41



related searches: Storvretens vårdcentral, Tumba vårdcentral, Täby vårdcentral, Vårdcentral Stockholm, 1177 hälsodeklaration, Antigentest Botkyrka
Similar places near
Storvreten Vårdcentral Storvreten Vårdcentral 1 km Från att ha varit bäst i Botkyrka till... Total katastrof! Ringer 08 för akuttid, bli...
Reviews
Absolut värsta vårdcentralen som existerar. Har aldrig blivit så illa bemött som jag blivit här. Omöjligt och ringa till dom då man bara kommer till telefonsvarare, ingen ringer upp. Och när man väl får en tid där efter man blir arg så tar dom en som ett skämt. Både sköterskorna och läkarna är okompenta och kan verkligen ingenting, dessutom är de taskig attityd. Dom struntar fullständigt i dina problem, känner mig otroligt ledsen efter varje besök där. Måste vara den absolut sämsta vårdcentralen i Sverige. Råder dig att lista dig någon annanstans
Fick väldigt fint bemötande av sköterskan Ramona som fick min sjukvårdsrädda dotter att klara av besöket. Läkarna det kom in 2 st var engagerade och duktiga. Det gick snabbt att få tid. Även i andra ärenden har jag fått hjälp när det behövts. Tack!
Svårt till omöjligt att boka en tid. OM du lyckas få tag på dem - deras telefonkö är alltid full trots att du ringer klockan åtta varje dag - så kan du vänta dig ett otrevligt bemötande. Flera gånger har de inte ringt upp utlovad tid. Varken mina besvär med knäverk eller ryggont togs på allvar. De följde aldrig upp på min järnbrist. För att inte tala om det bemötande du får om du söker för psykologiska besvär. Har t:ex för min ångest bara blivit bortfibblad mellan läkare och kuratorer. Ska nu byta vårdcentral. Rekommenderas tyvärr ej.
Svårt att hitta hit, sämsta bemötandet jag upplevt av både sköterskor och läkare, otrevliga och väldigt otydliga och får en att känna sig som en börda för dem. Inte heller finns en apoteket i närheten utan då får man gå till Tumba centrum för att få sin medicin. Kommer aldrig tillbaka hit.
Betalade för ingen hjälp alls för 2 min det enda råd dom gav mej köp Pevaryl på Apoteket det kostade 250kr Det är Scamming tycker jag Jag hade bokat tid för Diabetes utredning jag sa det till Sjuksköterskan hon bara nonchalerade mej brydde sig inte alls om vad jag sa till henne, jag berättade att jag har högt undertryck samt somnar direkt efter varje måltid pga socker och sår som inte läker fick ingen respons alls jag har själv jobbat inom sjukvården 20 år och känner till diabetes symtomen. värsta bemötandet jag upplevt nånsin.
Sämsta vårdcentralen nånsin. Patientsäkerheten är nästan lika med noll när man bara har läkare som knappt pratar Svenska. Har nu problem med ett knä och fick inte ens komma dit för undersökning utan blev hänvisad att ringa sjukgymnast direkt??? Hur kan man hänvisa till en sjukgymnast utan att veta vad felet är? Sanslöst dåligt och amatörmässigt!
Helt omöjligt att komma i kontakt och även få tider på denna vårdcentral.
Ingen idé att över huvud taget ringa dit, finns inga tider oavsett om man ringer direkt när dom öppnar, inte heller kan man boka video möte för där var det stängt, så tråkigt när man behöver hjälp.
Arabiska, mycket överviktiga "läkaren" på infektionsavdelningen tror hon är den enda i världen som kan lite om baciller. Hon fick dock googla fram en känd antibiotika som jag ville ha till min son. Så bra var Hon. Arrogant och ohyfsat. Hon hör hemma i 1800 talets Sverige där folk trodde läkare var sänt från ovan ! . Bedrövlig bemötande och okunnig.
Värdelös vårdcentral, man får ingen hjälp alls bara betala för besöket. Har högt blodtryck och äter medicin Jag har sen många månader tillbaka kramp runt hjärttrakten som jag vaknar av, inte varje natt. Smärtorna blir kraftigare vi inandning. Jag åkte in på akuten för smärtorna va för kraftiga men dem kunde ej hitta nått, allt såg bra ut mer en något förhöjt blodtryck. Akuten berättar att händer det igen får du ringa vårdcentralen för att följa upp va det kan vara för fel. Det händer igen så jag tar mig till Tumba vårdcentral och läkaren lyssnar lite och säger att det är muskulärt och blir hemskickad med rådet ta en Alvedon. Men en vidareutredning vad som kan va fel va han inte intresserad av. Även om det skulle vara muskulärt så ska det ej va såhär, så nått är ju fel. Jag vet att det finns ultraljud att göra för att säkerställa att det inte är fel på hjärtat. Men det va han heller inte intresserad av att skicka mig på. Nästa gång får jag väll bege mig till akuten igen för att be dem skriva ett intyg som jag kan visa vårdcentralen om att jag ska följas upp. Jag trodde det va vårdcentralens skyldighet att följa upp när nånting är fel eller har det blivit en pengafråga. Ska det verkligen va såhär.
Comment on this business

to add Tumba Vårdcentral map to your website;