facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Studio Mycel

Studio Mycel

About

En designstudio som arbetar med webbdesign, grafisk formgivning och fotografi.

Story

Vi har startat Studio Mycel för att samla våra tidigare erfarenheter och kunskaper inom grafisk formgivning, fotografi, tryck och webbdesign. På så sätt kan vi erbjuda lösningar till de flesta visuella uppdrag man kan tänka sig.

Ett av våra första projekt blev en affisch över Karlskrona Skärgård som föddes ur glädjen över att ha flyttat hem till Blekinge. Det fina mottagandet ledde till att vi nu även har påbörjat en serie med enskilda öar. Du hittar dem tillsammans med andra motiv i vår butik eller hos våra återförsäljare.

Vi formger dessutom moderna hemsidor till privatpersoner och lokala företag som vill synas på internet till ett rimligt pris. Sidorna är anpassade för att fungera lika bra på en datorskärm som på en surfplatta eller smartphone.

Skulle du ha ett projekt som du gärna vill diskutera så är du alltid välkommen att kontakta oss!

Address: Gullholma 404, 373 00 Jämjö
Phone: 0728795627
City: Jämjö
Zip Code: 373 00


Similar places near
Maria Veneke Ylikomi, språkkonsult Maria Veneke Ylikomi, språkkonsult 2 km Sedan 15 år tillbaka arbetar jag med texter på olika sätt. Korrekturläser, språkgrans...
Skogsbacke Service & Reparation Skogsbacke Service & Reparation 6 km Ett företag i Jämjö som servar och reparerar i första hand grönytemaskiner men även c...
Reviews
Köpte Karlskrona- och svamptavlan, är verkligen MEGA-nöjd! Tryck och papper är av högsta kvalité!! +++++ Väldigt bra paketerat, inte en skråma på något! Alla som har koppling till Karlskrona borde äga dessa konstverk!
Väldigt nöjd med vår tavla. En väldesignad och balanserad utformning i jämförelse med andra på marknaden. Vill man ha något som sticker ut så köper man från Studio Mycel. Rekommenderas starkt!
Comment on this business

to add Studio Mycel map to your website;