facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sushiyaki Noodle

Sushiyaki Noodle
"Sushi och ramen"
Address: Långgatan 18, 541 30 Skövde
Phone: 0500480888
City: Skövde
Zip Code: 541 30



related searches:
Similar places near
Sushiyaki Skövde Sushiyaki Skövde 287 meter Har ätit sushi på många ställen tidigare och skulle nog inte rekomendera detta ställe...
Yokohama Sushi Bar Yokohama Sushi Bar 534 meter Fick betala mer än vad maten kostade. Smaklöst och alldeles för tjocka skivor lax. Ha...
Sushi Yama Sushi Yama 2 km Trevlig liten sushibar . Trevlig inredning lä. Goda rätter . Trevlig personal
Reviews
Grymt goda sushibitar MEN hey! Bitarna har börjat bli mindre senaste tiden.. Snålt och girigt. God sushi och stora bitar var ju er styrka, nu är det bara god sushi fast inte stora bitar längre. Dags att prova någon annan sushibar.
Har ätit sushi på många ställen tidigare och skulle nog inte rekomendera detta ställe för någon som vill äta god sushi. Laxbitarna var alldeles för tjocka och låg inte på ris bollar utan på redan rullade maki bitar vilket var konstigt och smakade inte bra. Tonfiskbitarna vågade jag helt ärligt inte ens prova på grund av att dom ej såg apptitliga ut. Det som dock var gott var miso soppan, kanske inte värt 149kr dock! Sittplatserna är för väldigt korta människor och inte bekväma alls! Servicen hindrades oerhört mycket av en plexiglasskiva vid kassan som i dagsläget känns väldigt 2020.
Kan mycket väl vara Skövdes bästa sushi. Dagens lunch och en stor meny utöver denna. Ganska litenmen ljus och mysig lokal.
Fantastiskt bra sushi. Genuin miljö och genuin smak. Ligger mitt i stan med bra möjligheter att parkera nära. Tråkig uteservering som borde piffas upp.
Väldigt fin lokal och god mat. Men tyckte zoya såsen var lite klenMat: 4/5
Bästa sushin i Skövde Synd att restaurangen är så trång och tråkig för att äta där, vi tar alltid take awayMat: 5/5
Mitt ”go-to” ställe om jag vill käka sushi på plats. Man får maten snabbt och smaken är konsekvent.
SushiYaki är min favorit resturang för sushi! Musiken och miljön ar perfekt trots mycket rundgång. Jag har bott i Berlin i 2 år och trots att jag testade så många sushi ställen jag kunde så hittade jag ingen resturang som kunde mäta sig. hoppas sushiyaki växer så stort att jag kan hitta dem i alla storstäder världen över!
Te borde serveras i en tekanna, av med surimi sticks och fler variationer av ingredienser, färre morot. Tunafisk o lax verkar vara djupfrysta, smakar nästan ingenting. För trångt att sitta in i restaurangen. Annars ok sushi bar, ej provsmakat nudlar.
Trevlig atmosfär , vänlig personal bra mat för pengen man betalar.Rekommenderade rätterRamen Shuyu, Dagens Ramen Kyckling, Sushi Bitar
Comment on this business

to add Sushiyaki Noodle map to your website;