facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sushiyaki Skövde

Sushiyaki Skövde

About

Den officiella Sushiyaki FBsidan är äntligen här. Gilla och följ sidan för att bli uppdaterad om senaste nytt och erbjudande. Checka in, gilla & följ nu!!

Story

Öppettider
Mån - Fre 11 - 21
Lördag 12 - 21.30
Söndag 12.30 - 20-30

LUNCH Helgfria vardagar 11-15
85kr 10 bitar (2lax,2räkor,1avokado & 5rullar)
95kr Special (4 lax, 3 räkor, 3 avokado)
85kr 10 bitar Vegetarisk
inkl. dricka, soppa,sallad,te/kaffe & kakor







"Sushi och ramen"
Address: Kyrkogatan 20, 541 30 Skövde
Phone: 0500489889
City: Skövde
Zip Code: 541 30


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00


related searches: Sushi Skövde, Mangos Skövde, Bombay Masala Skövde, Thai House Skövde, Holy Kebab Skövde, Sushi Yama meny
Similar places near
Sushiyaki Noodle Sushiyaki Noodle 287 meter Grymt goda sushibitar MEN hey! Bitarna har börjat bli mindre senaste tiden.. Snålt oc...
Yokohama Sushi Bar Yokohama Sushi Bar 311 meter Fick betala mer än vad maten kostade. Smaklöst och alldeles för tjocka skivor lax. Ha...
Sushi Yama Sushi Yama 2 km Trevlig liten sushibar . Trevlig inredning lä. Goda rätter . Trevlig personal
Reviews
Har ätit sushi på många ställen tidigare och skulle nog inte rekomendera detta ställe för någon som vill äta god sushi. Laxbitarna var alldeles för tjocka och låg inte på ris bollar utan på redan rullade maki bitar vilket var konstigt och smakade inte bra. Tonfiskbitarna vågade jag helt ärligt inte ens prova på grund av att dom ej såg apptitliga ut. Det som dock var gott var miso soppan, kanske inte värt 149kr dock! Sittplatserna är för väldigt korta människor och inte bekväma alls! Servicen hindrades oerhört mycket av en plexiglasskiva vid kassan som i dagsläget känns väldigt 2020.
Kan mycket väl vara Skövdes bästa sushi. Dagens lunch och en stor meny utöver denna. Ganska litenmen ljus och mysig lokal.
Fantastiskt bra sushi. Genuin miljö och genuin smak. Ligger mitt i stan med bra möjligheter att parkera nära. Tråkig uteservering som borde piffas upp.
Grymt goda sushibitar MEN hey! Bitarna har börjat bli mindre senaste tiden.. Snålt och girigt. God sushi och stora bitar var ju er styrka, nu är det bara god sushi fast inte stora bitar längre. Dags att prova någon annan sushibar.
Mysigt ställe fin inredning. God mat! Lite litet utrymme för serveringsplatser. Men perfekt att ta med sig. Stort plus på öppet kök så alla kan se direkt in och där var rent och hygieniskt.
SushiYaki är min favorit resturang för sushi! Musiken och miljön ar perfekt trots mycket rundgång. Jag har bott i Berlin i 2 år och trots att jag testade så många sushi ställen jag kunde så hittade jag ingen resturang som kunde mäta sig. hoppas sushiyaki växer så stort att jag kan hitta dem i alla storstäder världen över!
Te borde serveras i en tekanna, av med surimi sticks och fler variationer av ingredienser, färre morot. Tunafisk o lax verkar vara djupfrysta, smakar nästan ingenting. För trångt att sitta in i restaurangen. Annars ok sushi bar, ej provsmakat nudlar.
Mitt ”go-to” ställe om jag vill käka sushi på plats. Man får maten snabbt och smaken är konsekvent.
Skövdes bästa sushi-restaurang. De har både den godaste sushin och den bästa atmosfären med mysig inredning. Även allergivänlig! Specialkost: De tar allergier på allvar. De använder nya handskar och redskap vid allergier om man säger till. De har även glutenfri soja.
Så himla gott, kommer komma hit fler gånger.Mat: 5/5
Comment on this business

Directions to Sushiyaki Skövde with public transportation


Skövde Stadshuset 80 meters
200
618
7
Tingsrätten 90 meters
1
10
Skövde Hertig Johans Torg 90 meters
Lumbergatan 220 meters
8
Skövde Sandtorget 220 meters
1
2
200
3
4
500
500X
505
6
610
613
618
7

to add Sushiyaki Skövde map to your website;