facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Swedish Hairline

About

Frisör-Salong

Story

Nu har vi sålt salongen i Midsommarkransen,och satsar allt på salongen i Västertorp!

Västertorp C störtloppsvägen 15, 12947 Hägersten
08-100320 eller 08-6466117

Swedish Hairline drivs som ett familjeföretag sedan 1986, salongen ägs av andra generationen, Reneé Swahn. Reneé är medlem i Svenska frisyr moderådet som består av Sveriges 20 främsta frisörer inom mode och trend. Rådet arbetar med att sätta hårtrender och vidareutveckla Sveriges frisörer. Varje år tas en kollektion fram av 3-4 medlemmar ur rådet. Reneé var med och tog fram Collection 2000.

Salongens kundkrets är mycket blandad; vi har stamkunder i alla åldrar som önskar allt från klassiska frisyrer till det allra senaste. Vi kan allt som är värt att veta inom hårmode och genom att ständigt vidareutbilda våra duktiga frisörer kan du alltid vara säker på att få idéer och inspiration av oss vad det gäller din frisyr.

Under våra år har vi hunnit med mycket bl a styla fröken Sverige kandidater, en mängd artister, skådespelare (t ex förlängde håren på "Ronny & Ragge") stylat sångare i körslaget, ett flertal tidningsreportage samt massor av visningar främst i Stockholm men även övriga Sverige, flera tidningsuppdrag, allt från Vecko Revyn till frisörtidningar, flera samarbeten med Svenska designers och mycket mer... Swedish Hairline drivs som ett familjeföretag sedan 1986, salongen ägs av andra generationen, Reneé Swahn. Reneé är medlem i Svenska frisyr moderådet som består av Sveriges 20 främsta frisörer inom mode och trend. Rådet arbetar med att sätta hårtrender och vidareutveckla Sveriges frisörer. Varje år tas en kollektion fram av 3-4 medlemmar ur rådet. Reneé var med och tog fram Collection 2000.

Address: Störtloppsvägen 15. T-bana -Västertorp., 12947 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08100320
City: Hägersten
Zip Code: 12947


Opening Hours

Monday: 09:00 - 19:00
Tuesday: 09:00 - 19:00
Wednesday: 09:00 - 20:00
Thursday: 09:00 - 19:00
Friday: 09:00 - 19:00
Saturday: 08:00 - 15:00


related searches: Swedish hairline priser, Västertorps Klippotek, Frisör Västertorp Störtloppsvägen, Frisör Liljeholmen, Frisör Fruängen, Reneé Swahn
Similar places near
Magnus Ramel Inlay Magnus Ramel Inlay 465 meter Custom inlay work, custom made guitar hardware and handmade guitars. specialized in C...
Hälsokraft Hälsokraft 800 meter Bra utbud, bra service och trevligt bemötande.
Studio 61 Studio 61 988 meter Översatt av Google Hade en fantastisk massage av Eva! Hon var riktigt bra, jag hade s...
Patty Thaimassage - Telefonplan Patty Thaimassage - Telefonplan 2 km Sämsta thai massagen jag haft.. Sämst bemötande, då jag påpekade att jag hade ont i n...
GuitarLabs Scandinavia AB GuitarLabs Scandinavia AB 2 km Fint bemötande,snabb och toppen bra service
Lashia Eyelash Design Lashia Eyelash Design 2 km Toppen! Det är ett härligt gäng tjejer som jobbar här och de är alltid så proffsiga! ...
PhiBrows Microblading by. Yohanne PhiBrows Microblading by. Yohanne 2 km För ett naturligt resultat och en enklare vardag!
Stockholms KlassGolv AB Stockholms KlassGolv AB 6 km Vi utför professionella läggningar & slipningar av alla sorters trägolv .
Beard Brother Beard Brother 8 km Bästa barberaren i stan tack för en grym klippning och fade
Lisolej Dans & Café POPUP Lisolej Dans & Café POPUP 156 km Vi erbjuder Zumba och ekocafé utomhus under sommaren som ett förstadie till vårt fast...
Reviews
Bästa frisörsalongen i Sthlm! Blev rekommenderad av en kompis 2014 sedan dess har jag klippt och färgat håret hos Renée. Blir alltid fantastiskt! Gjorde även håret här när jag gifte mig och foto via Joachim.
Bästa tjejen som klipper mig!
Väldigt trevlig personal man känner sig väldigt välkommen. Frisören lydia fixade mitt hår galant, så nöjd kan varm rekommenderas.
De avbokar en klippning 10 minuter innan min dotters klippning. Anledningen var att personen innan ville ha massa extra som inte var bestämt innan i sin klippning. Istället då för att be den personen boka en ny tid, eftersom den inte sagt något om detta innan bokningen så avbokar dom oss 10 minuter innan avsatt tid. Ingen ersättning även fast de själva debiterar folk om de missar/avbokar sent. Erbjuder oss en ny tid 2 timmar senare som att jag bara kan lägga om dagen hur som när man är småbarnsförälder. När jag säger att det inte funkar har de inga andra erbjudanden.
Om du får en klipptid med Paula, avboka direkt. Hon lyssnar inte alls på vad man vill ha och man kommer ända upp med någonting riktigt fult. Hon kunde inte heller klippa ordentligt och hela min vistelse på Swedish Hairline var otroligt dålig!
Underbar service och supertrevlig personal. Renée gjorde mitt hår supervackert och lät det ta de tiden det fick ta för att få det precis som jag ville!
Väldigt trevlig personal. Min frisör Helen är toppen bra
Första gången jag var där, blev JÄTTE nöjd.
Duktig och trevlig personal!
Proffs med fingertoppskänsla och lösningar för allt.
Comment on this business

to add Swedish Hairline map to your website;