facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Täby Yogaskola

Täby Yogaskola

About

The Yoga of Magic at Täby Yoga School
Welcome friend to a Magic place of Yoga, Relaxation, Deep understanding & Easy living

Genuin yoga&djupavspänning

Story

Prova äkta, genuin yoga & djupavspänning/meditation på norr-orts populäraste yogastudio, Täby Yogaskola under ledning av yogamästare. Begränsade platser. Vi finns hos hälso-oasen Lugnetts superfina relaxlokaler på Svetsarvägen 5 i Täby.


ÄKTA/GENUIN KLASSISK YOGA MED FOCUS PÅ HATHA OCH TANTRA YOGA

Yoga är mer än bara asanas, kroppsställningar. Äkta/genuin klassisk yoga ökar ditt mentala och kroppsliga välmående och involverar ditt sinne lika mycket som din kropp.

Att prova klassisk yoga och meditation kan vara en fullständigt transformerande upplevelse. En unik händelse som kan vara fullständigt livsavgörande. Ta din hälsa och välmående på allvar, det är grunden till allt.

Den klassisk yogan är en integrerad form av genuin och äkta yoga i dess mest ursprungliga form. Den innehåller alla de stora yogavägarna som du kanske har hört talas om – Hatha, Kundalini, Tantra, Bhakti, Jnana, Karmayoga etc. Ett urgammalt koncept som involverar kroppen lika mycket som sinnet.

Hos oss kan du göra dig av med spänningar på djupet men du kan samtidigt också låta kroppen få sig en rejäl genomkörare – allt beroende på dina behov och önskemål. Valet är ditt. Men oavsett om du vill ha lugn eller svettig yoga, så stannar vi alltid länge i positionerna så de får maximal effekt på signalsystemen och har alltid en guidad djupavspänning/meditation på varje pass så du får en chans att få ett äkta magiskt möte med yoga och för maximal stressreducering.

Hos oss yogar du i en varm, vänlig, open minded och inspirerande miljö, där det skall vara kul, men också ges möjlighet till att få uppleva riktig yoga på djupet. Vi finns hos hälso-oasen Lugnetts superfina relaxlokaler på Svetsarvägen 5.

Vi erbjuder två olika yogakoncept inom klassisk yoga så det skall vara enkelt att förstå och hamna i rätt klass:

“SATYANANDA STYLE – MED STRESSREDUCERING I FOCUS”
Lugnt, mjukt, spänningsfrigörande & djupverkande: Klassisk Hatha/Tantra yoga där vi stannar länge i de enklare/mjukare positionerna, med meditativ och långsam solhälsning och med guidad avspänning/meditation.

Tisdagar 18:15-19:45.

Samt:

“SIVANANDA/ASHTANGA STYLE – VI VÄCKER KUNDALINI SHAKTI”
Kraftfullt, svettigt och djupverkande: Klassisk Hatha/Tantra yoga där vi stannar länge i de klassiska positionerna, med dynamisk solhälsning, kraftfulla klassiska andningsövningar, hållningar, lås och guidad avspänning/meditation.

Måndagar 18:15-19:45.

Torsdagar 18:15-19:45.

FULLMÅNE YOGA
Kvällen före full- eller nymåne – på det ordinarie yogapasset, har vi en avancerad form av längre yoga nidra/tantrisk guidad djupavspänning/meditation med bhuta shuddhi/rening av elementen och vi använder kraftfulla magiska bija mantras för sankalpa och chakra aktivering.

Du väljer om du vill yoga hos oss 1 eller 2 ggr/veckan under 7 veckor eller en hel termin. Se pris och upplägg under fliken kurser på vår hemsida. Du anmäler dig genom att mejla oss på [email protected].

TÄBY YOGASKOLA

The Yoga of Magic at Täby Yoga School.
Welcome friend to a Magic place of Yoga, Relaxation, Deep understanding & Easy living.
Come as you are!

Lots of love.

Täby Yogaskola drivs av Täby Yogaförening och är en självständig, fristående yogaskola och ej del av någon rörelse. Varken politiskt, kommersiellt eller religiöst.

På skolan ges också en ett-årig yoga- och meditationsledarutbildning med boken DEN STORA BOKEN OM YOGA som kurslitteratur. Se mer info under fliken kurser.

Mattias (yogi Shreyananda Natha) är ledare för skolans verksamhet och pedagogisk ansvarig. Han är även författare till över tio titlar om yoga. Han har bl.a. skrivit de mest omfattande böckerna om yoga på svenska – ALLT OM YOGA och studieboken – DEN STORA BOKEN OM YOGA. Han är diplomerad yoga & meditationslärare enligt EYTF:s internationella riktlinjer och har genomgått en flerårig yogalärarutbildning under ledning av Swami Omananda vid Satyananda Ashram och innehar den högsta initieringen i den tantriska Natha-ordern (Sri Vidya traditionen).

Mattias (yogi Shreyananda Natha) har lång erfarenhet av yoga och meditation och lägger stor vikt vid att kursdeltagarna skall få personlig erfarenhet av vad den äkta och genuina yogan kan innebära. Han har fördjupat sig inom de tantriska ritualerna och är känd för sin omfattande och genuina kunskap om yoga, djupavspänningar och meditation.

Address:
City: Täby


Opening Hours

Monday: 18:15 - 20:30


related searches: Täby yogaskola age
Similar places near
Lugnett studio Lugnett studio 859 meter Fantastisk atmosfär, levande ljus, mjuka färger, lugn. Personal som är otroligt tillm...
MotiYoga MotiYoga 3 km
Merahund Merahund 4 km Hund, hundträning, hundkurser, draghund, nosework, agility, valp, unghund, personspår...
Yogena Yogena 4 km Underbar yoga och fantastisk kompetenta lärare! Började här för 6 månader sedan och w...
Yoginis & Friends Yoginis & Friends 5 km Yoginis & friends är och har varit en återhämtningsoas för mig i så många år. Där...
Balance4You Täby Balance4You Täby 6 km En fantastiskt plats för kropp och själ. Mkt kompetenta ledare och en otroligt fint b...
We do yoga We do yoga 6 km Yogalärare och yoga-PT inom Globalyoga, en flödande fysisk form av hathayoga till fö...
KeYoga Täby KeYoga Täby 7 km Fantastisk atmosfär, levande ljus, mjuka färger, lugn. Personal som är otroligt tillm...
Comment on this business

to add Täby Yogaskola map to your website;