facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Yoginis & Friends

Yoginis & Friends

About

En lugn oas med yoga, meditation & behandlingar för kropp och själ, mitt i det myllrande Täby Centrum!



"Yoginis & friends är en vacker och personlig yogastudio med Täbys största yogautbud. Många upplever ett lugn bara genom att kliva över tröskeln till oss.Hos oss kan alla yoga, nybörjare som erfaren, och våra erfarna lärare lägger stort vikt vid att få dig att känna dig trygg i ditt möte med yogan. Du kan börja yoga närsomhelst då vi har frångått de klassiska terminsstarterna för ökad flexibilitet.Vi erbjuder även klasser för stressreduktion till företag, retreats och workshops med olika teman.Vi är anslutna till både Actiway & ePassi, så att du enkelt kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss.I vårt vackra behandlingsrum erbjuds avkopplande & välgörande massagebehandlingar.Varmt välkommen!"
Address: Stora Marknadsvägen 15, 18334 Täby
Phone: 08- 684 292 00
City: Täby
Zip Code: 18334



related searches: Yvette yoga, Meritzo, Ayurvedisk hälsorådgivare, Viryayoga Täby, Yoga barn Täby, Lugnett
Similar places near
Yogena Yogena 559 meter Underbar yoga och fantastisk kompetenta lärare! Började här för 6 månader sedan och w...
We do yoga We do yoga 2 km Yogalärare och yoga-PT inom Globalyoga, en flödande fysisk form av hathayoga till fö...
MotiYoga MotiYoga 2 km
KeYoga Täby KeYoga Täby 2 km Fantastisk atmosfär, levande ljus, mjuka färger, lugn. Personal som är otroligt tillm...
Balance4You Täby Balance4You Täby 2 km En fantastiskt plats för kropp och själ. Mkt kompetenta ledare och en otroligt fint b...
Merahund Merahund 4 km Hund, hundträning, hundkurser, draghund, nosework, agility, valp, unghund, personspår...
Lugnett studio Lugnett studio 5 km Fantastisk atmosfär, levande ljus, mjuka färger, lugn. Personal som är otroligt tillm...
Täby Yogaskola Täby Yogaskola 5 km The Yoga of Magic at Täby Yoga School Welcome friend to a Magic place of Yoga, Relaxa...
Reviews
Yoginis & friends är och har varit en återhämtningsoas för mig i så många år. Där fyller jag på energi, lugn och ro. Oavsett hur trött och energilös jag är när jag kommer dit, går jag därifrån med lugnt sinne, varmt i hjärtat och massor av energi. Yoginis är inte ett ställe bara för att utöva yoga på utan är ett ställe med mycket värme och kärlek. Där kan jag komma precis som jag är, trött eller pigg, bemöts alltid med mycket värme och kärlek. Jag kan bara sätta mig där i köket med en kopp grönt te och småprata eller gå in i yogasalen och lägga mig på yogamattan innan passet börjar. På yoginis erbjuds olika yogaformer av mycket fantastiska och erfarna lärare. Det finns alltid något yogapass för mig oavsett dag. Vissa perioder med minimal energi och ork kör jag bara de lugnaste passen som mediyoga, lugn hatha, Friday relax och restorative. Har jag bättre ork och energi kör jag kraftfullare och mer fysiskt krävande yogapass. Jag är så glad att jag hittade Yoginis & friends för några år sedan. Det är den bästa investeringen jag har gjort för mig själv. Jag kan verkligen varmt rekommendera Yoginis!
Ett unikt ställe. Atmosfären är underbar. Alla pass jag gått på genom åren har varit fantastiska och det känns som om man alltid får det där lilla extra. Man möts genomgående av en sådan genuin värme och intresse av alla som jobbar här. Trots svåra tider upplever jag att de har varit tillmötesgående och generöst försökt hitta lösningar när man tex inte hunnit utnyttja alla gånger på ett klippkort.
De flesta yogapass jag har gått på fysiskt hos dem har varit bra. Men som konsument känner jag mig grundlurad då de nu har upphört med dessa och de inte vill ge pengar tillbaka för återstående tid på dyrt träningskort, vilket är rätt mycket då det bara hann nyttjas i tre veckor. De hänvisar till onlinekurser, men dessa funkar inte för mig och är inte den produkt jag köpte, vilket de vet om. Det är tråkigt när företag har sin egen ekonomi i fokus och när man väljer att tänja på konsumenters rättigheter. Kanske är det nära konkurs för dem, vad vet jag, men som privatperson vill jag inte "ge bort pengar". Mycket dessutom. Är förvånad för det var inte alls detta beteende jag förväntade mig. Verkligen tråkigt. :
Uttrycket ’oas’ känns lite slitet och banalt men det är så jag känner om Yoginis & Friends. Jag blir lugn, glad och tillfreds redan när jag kliver innanför dörren. Jag har provat ett flertal varierande yogaklasser och workshops med olika lärare som alla känts mycket kompetenta och som med trygg och varsam hand guidat mig genom passet. På Yoginis & Friends är stämningen alltid varm och avslappnad. Jag känner mig välkommen, just som jag är, precis i den stunden. Det är viktigt för att jag ska vilja komma tillbaka. Och det vill jag.
Comment on this business

to add Yoginis & Friends map to your website;