facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Talbo Badplats

Address: 444 95 Stenungsund
City: Stenungsund
Zip Code: 444 95


Similar places near
Lätta Steg Lätta Steg 4 km Som Hälsocoach kan jag utifrån dina behov skräddarsy en lösning som på ett eller anna...
West Coast Padel - Stenungsund West Coast Padel - Stenungsund 6 km Översatt av Google Grymt bra Original Awesome
Stenungsunds SUP Klubb Stenungsunds SUP Klubb 7 km Stand Up Paddling klubb
Friluftsfrämjandet Stenungsund Friluftsfrämjandet Stenungsund 7 km En härlig promenad på lite mer än 3 km, följ den röda slingan.
Stenungsunds Boxningsklubb Stenungsunds Boxningsklubb 7 km Mycket trevlig klubb med träning för alla nivåer. Steget över nybörjarträningen är ut...
BoatWasher Stenungsund BoatWasher Stenungsund 7 km Stängt tillsvidare!
S/Y WestMonsun S/Y WestMonsun 8 km S/Y WestMonsun
Björns FiskeåJakt Björns FiskeåJakt 8 km Mycket kunnig och trevlig personal.
Team Sportia Stenungsund Team Sportia Stenungsund 8 km Inget vidare. Men jag är ju ingen sportfantast. Föredrar att röra mej naturligt utan ...
Idrottsskolan Stenungsund Idrottsskolan Stenungsund 8 km Här kommer det att finnas info, bilder på kvarglömda saker och annat som kan vara bra...
Sundahallen Sundahallen 8 km En bra arena för många olika sporter
GO Cup GO Cup 8 km Arrangeras 2ggr om året
Aquaevent Aquaevent 8 km Bra rum, bra mat. Väldigt kallt i konferensavdelningen! Filtar hade behövts och fanns...
TEQ TEQ 9 km Direkt- och onlineförsäljning av sportutrustning. Idag säljer vi grepplindor till all...
Reviews
Jätte mysigt och fin natur. Samt så är vattnet ganska varmt, så man kan bada länge, bra Brygga också. Men inte något hopptorn där just nu, men det kanske kommer lite senare i sommar. Kiosk finns samt mindre avancerade toaletter och omklädningsrum :
Badplatsen sköts ideellt av föreningen Hällungens fritidsförening. Det är alltså inte en kommunal badplats. Hundar är inte tillåtna. Kiosk är öppen fina baddagar, den drivs av föreningen. Tyvärr har badplatsen på senare år börjat kallas för Talbo-badplats men den heter egentligen Bredvik.
Första gången denna sommaren som jag varit på Talbo på länge. Dom har verkligen gjort fint med de nta bryggorna!
Mitt älskade TalboBörjade mitt stapplande i simväg där 1968..är en pärla i ödsmål..ligger avskild..fantastiskt helt enkelt.
fin badplats vid insjö om man bara vill ta ett dopp från bryggan. Ett minihopptorn, så inte något för den som söker högre höjder. En bit att promenera på mindre grusväg från parkeringsplatsen.
Intressant bemötande av personer som bor runt om sjön. Spelade musik, cirka halv 8, väldigt tyst och personen i fråga följde efter oss och bad oss stänga av musiken.jag gick 10 meter framför och inte ens jag hörde musiken. LOL Allmänt tråkigt att man, förmodligen eftersom vi är ungdomar, skall stå för all stereotypiskt hat som framkommer av personer som bestämt sig för att vara hatiska mot en hel åldersgrupp. Att prata med en lugn ton fungerar, man behöver inte höja rösten och följa efter.
Underbar badplats. Gräsytor som man ligger på. Brygga som är perfekt för alla åldrar. Skyddat område för de små. Liten kiosk. Omklädningsbås. Kom i tid parkering kan vara problem, 200 meters promenad från parkering till badplats.
Fin badplats, kunde vara bra med lite mer skuggiga partier. Men svårt IRL såklart.
En helt okey badplats, bra för yngre barn då det finns grunt vatten innanför en brygga, hopptorn för dem äldre. Dock mycket ont om parkering.
Mycket bra bad platts för små barn och större barn. Föräldrarna har god sikt över hela bad platsen .
Comment on this business

Directions to Talbo Badplats with public transportation


Talbo 190 meters
337
Hällungen 280 meters
337

to add Talbo Badplats map to your website;