facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Team Sportia Stenungsund

Team Sportia Stenungsund

About

Team Sportia Stenungsund är en välfylld sportbutik på 1000kvm. Genom att fokusera på kategorierna träning, fotboll, löpning, aktiv fritid, cykel och längd vill vi inspirera de som gillar sport och ett aktivt liv.



"Vi på Team Sportia brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang oerhört viktigt för oss. I butiken hittar du självklart kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, längd, fotboll, träning – ja allt för ett aktivt liv. Det mesta i vårt sortiment hittar du hemsidan, och i butiken hittar du alltid lite extra godbitar. Har du frågor om produkter eller vad vi har i lager så hör gärna av dig eller besök oss i butiken. Varmt välkommen!Obs! Cykelbutiken stängd söndagar 30 november - 1 mars."
Address: Stenungstorg, 44430 Stenungsund
Phone: 0303770170
City: Stenungsund
Zip Code: 44430


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Team sportia stenungsund age, Team sportia stenungsund instagram
Similar places near
Björns FiskeåJakt Björns FiskeåJakt 93 meter Mycket kunnig och trevlig personal.
S/Y WestMonsun S/Y WestMonsun 175 meter S/Y WestMonsun
Stenungsunds Boxningsklubb Stenungsunds Boxningsklubb 424 meter Mycket trevlig klubb med träning för alla nivåer. Steget över nybörjarträningen är ut...
BoatWasher Stenungsund BoatWasher Stenungsund 483 meter Stängt tillsvidare!
Aquaevent Aquaevent 792 meter Bra rum, bra mat. Väldigt kallt i konferensavdelningen! Filtar hade behövts och fanns...
Idrottsskolan Stenungsund Idrottsskolan Stenungsund 1 km Här kommer det att finnas info, bilder på kvarglömda saker och annat som kan vara bra...
Stenungsunds SUP Klubb Stenungsunds SUP Klubb 2 km Stand Up Paddling klubb
Friluftsfrämjandet Stenungsund Friluftsfrämjandet Stenungsund 2 km En härlig promenad på lite mer än 3 km, följ den röda slingan.
GO Cup GO Cup 2 km Arrangeras 2ggr om året
Sundahallen Sundahallen 2 km En bra arena för många olika sporter
TEQ TEQ 3 km Direkt- och onlineförsäljning av sportutrustning. Idag säljer vi grepplindor till all...
West Coast Padel - Stenungsund West Coast Padel - Stenungsund 3 km Översatt av Google Grymt bra Original Awesome
Lätta Steg Lätta Steg 5 km Som Hälsocoach kan jag utifrån dina behov skräddarsy en lösning som på ett eller anna...
Stenungsund golfklubb Stenungsund golfklubb 6 km Härligt, äntligen vår och banan är öppen
Talbo Badplats Talbo Badplats 8 km Jätte mysigt och fin natur. Samt så är vattnet ganska varmt, så man kan bada länge, b...
Reviews
Inget vidare. Men jag är ju ingen sportfantast. Föredrar att röra mej naturligt utan "syntetiska" tillbehör som cykelbyxor, linnen mm.
Trevlig butik, trevlig personal.
Sortimentet av skor har gått ner. Inte mycket att välja på. Framför allt Sandaler. Annars hjälpsam personal.
Väldigt stånkig och tråkig säljare. Inte serviceinriktad för fem öre. Visserligen fanns inte skomodellen jag sökte i min storlek, men jag hade ändå inte köpt skor där. Nu går jag till en annan kedja.
Erfarenhet under all kritik. Rekommenderar inte TEAM Sportia's cykelavdelning i Stenungsund. Skulle lämna in två cyklar på reperation och bad säljaren räkna ut vad det i slutändan skulle kosta. Vi kom överens om ett pris trots att jag tyckte det var mycket dyrt. När cyklarna var klara ringer försäljaren och säger att reparationen visst blev lite dyrare än vad vi kommit överens om, nämligen över tusen kronor dyrare! Trots att jag förklarade att detta var mycket mer än vad jag har råd med som student är 1000 kronor en hel del pengar.. blev jag tvungen att betala summan även om han drog ned priset någon hundralapp. Även om cyklarna blev i fint skick efter reparationen tycker jag detta beteendet är skamligt och jag känner mig bedragen, rånad och lurad. Hade jag vetat att det skulle kosta så mycket från början hade jag valt att gå någon annanstans.
Om du tillhör kategorin människor som riskerar att gå vilse och/eller frysa i naturen - då är detta en butik för dig! Utrustning från välkända märken erbjuder dig allt möjligt för att förbättra dina odds för överlevnad och ett gediget utbud i klädväg garanterar dig bibehållen värme, även om det är askallt. Och blött. Och du längtar hem. Skulle du mot förmodan inte hitta rätt i butiken, kommer personalen hjälpa dig. För de har stenkoll.
Dålig service, kort och ointresserad personal. Dålig information. Väldigt synd då denna butik varit fruktansvärt bra tidigare. Den separata cykelavdelningen har bra personal.
Make my training program easier , lättare att hitta grejer som jag behöver . Priset är inte så mycket skillnad med dem som sälja i nättet .
Mycket hjälpsam personal, gjorde sitt yttersta för att jag skulle få det jag behövde.
Litet o dåligt sortiment, rörig affär, obehagliga provrum med korta draperier både på bredd o längd
Comment on this business

Directions to Team Sportia Stenungsund with public transportation


Kommunhuset 80 meters
3
940
Oasen 100 meters
3
940
Stenungsund Stenungstorg 110 meters
3
5
SNU
Stenungskolan 190 meters
331
332
333
334
337
931
932
933
934
936
937
938
939
940
Badhustorget 190 meters
3
940

to add Team Sportia Stenungsund map to your website;