facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Team Toröd

Team Toröd

About

Tjörn, Toröd, barn, jollar

Story

Team Toröd Sailors är gänget som leker på Toröd.

För trettio år sedan var det fullt upp med jollesegling vid Toröds bryggor. Det var många som lärde sig segla i vår blåsiga vik som sedan gav spännande äventyr av vind genom livet.

Att vara på Toröd är helt underbart. Det brukar bli många sommarkompisar och livet är fyllt av annan lek än det vanliga där hemma. Segling är en sån grej. Det är fantastiskt roligt att med vindens växlande kraft kunna få en båt dit man själv vill.

De flesta som lärt sig segla berättar att segling i små båtar är den roligaste seglingen. Det märks liksom direkt när man gör rätt och även när det blir lite fel. När man blivit van att hantera sin båt blir det nästan roligare om väder och vind bjuder upp. Det viktiga är bara att vinden inte är mer än du och kompisarna klarar av. Seglarkompisar som har lite vana är därför guld värda för att ha kul ute på vattnet.

Team Toröd Sailors har visionen att skapa en levande segelkultur för starka relationer bland de som leker på Toröd.

Vi började sommaren 2014 med seglarskola för nybörjarseglare. Suget att segla spred sig som ett högtryck och även vuxna kom igång med segling igen. 2015 var det 21 med och i år 2016 var det 27 ungdommar som körde seglarveckan.

Team Toröd Sailors blir en spindel i nätet så roliga seglingar och annat skoj blir av på Toröd. Facebook-gruppen är en plattform för att nå ut i stugorna på Toröd. Vem vet annars när du ska till stugan nästa gång?

Address: 471 92 Klövedal, Västra Götalands Län, Sweden
City: Klövedal
Zip Code: 471 92



related searches: Team toröd age
Similar places near
Valsängs Ryttarförening Valsängs Ryttarförening 2 km Valsängs Ryttarförening bildades 1995 och har större delen av sin verksamhet på Vals...
Tjällevikens Brygga Tjällevikens Brygga 4 km Toppen, mysigt och naturskönt
Comment on this business

to add Team Toröd map to your website;