facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tele2 Arena

Address: 2 Globen Torget, 121 77 Stockholm
Phone: +4686009100
City: Stockholm
Zip Code: 121 77



related searches: Tele2 Arena match idag, Tele2 Arena sektioner, Friends Arena, Avicii Arena, Tele2 Arena concert, Tele2 Arena capacity, Tele2 arena karta, Djurgårdens stadium
Similar places near
Willys Port 73 Willys Port 73 13 km Den här butiken brukar vara välfylld när det gäller bröd, frukt och grönt. I lördags ...
Reviews
Ok arena för fotboll om ett byte till gräs är möjligt så blir det ännu bättre. Bättre för Konsert faktiskt, var på KISS i lördags och hade ingen rundgång av ljudet där jag hade min plats på långsidan.
På konsert och det var okej. Arenan är tydligt avlång och anpassad för annat, så det blir inte helt bra. Men helt okej. Ljudet var dock riktigt dåligt.
Mycket bra hjälp av personalen att komma till rätta. Bra plats inne på arenan,rullstolsplats, fantastiskt bra läge med sikt över hela arenan. Enda nackdelen var att ta sig från arenan med bil, otroligt långa köer.
Två ingångar öppna till konserten med Elton John, ni måste väl kunna organisera ett insläpp med nästan 40 000 45 000? besökare aningen bättre än så??? Var på Ullevi för några helger sedan och trots många besökare flöt kösystemet mycket smidigt och snabbt. Rekommenderar er ett studiebesök där!
Elton 5 stjärnor Ljud 1 stjärna Visitering 1stjärna Köbildning och förhandsinformation 1 stjärna
Det var en stor fin arena, var där på konsert. Men jag tyckte det var konstigt angående att man inte fick ta med sig dricka, alltså vanlig loka från puben till konserten, men från restaurangen bredvid fick man ta med sig en flaska loka eller en mugg med dryck. Det var många i publiken som hade med sig dricka. Jag valde bara fel restaurang.
Sveriges överlägset bästa Arena för såväl fotboll som konsert!
Var på Elton Johns sista konsert. Tog tid att komma in. Ljudet var långt ifrån det bästa. Bra stämning och ett fint minne av en stor artist.
En fin arena men klena gungiga stolar irriterar. Baren vid B316 är ordentligt undermålig, nästan inga sittplatser, ett fåtal bord, bara en öppen yta. Trist.
Onekligen fin byggnad och cool arkitektur. Inte varit där på fotbollsevenemang, men varit på konserter ett par gånger på Tele2. Rent akustikmässigt är det inte superväl anpassat för konserter känns det som. Det påminner en del om Friends Arena. Globen och Hovet har bättre ljudbild. Men Tele2 är i alla fall en bra arena hur som helst, vilket uppskattas.
Comment on this business

to add Tele2 Arena map to your website;