facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Willys Port 73

"Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser."
Address: 21 Nynäs vägen, 136 47 Stockholm
Phone: +46812135620
City: Stockholm
Zip Code: 136 47



related searches: Coop port 73, Willys se, ICA Maxi, ICA Maxi Haninge, Willys presentkort, Willys medlem, Port73, Matdax
Similar places near
Tele2 Arena Tele2 Arena 13 km Ok arena för fotboll om ett byte till gräs är möjligt så blir det ännu bättre. Bättre...
Hemköp Mörby Centrum Hemköp Mörby Centrum 25 km Riktigt bra"frukt & grönt! I övrigt har de allt som jag behöver. Välkända mä...
Reviews
Den här butiken brukar vara välfylld när det gäller bröd, frukt och grönt. I lördags blev jag dock rejält besviken när jag kom till butiken vid 12.30 -tiden och såg att hyllorna gapade tomma när det gällde matbröd i "lösvikt". Väldigt märkligt tycker jag. Borde fyllas på av butiksbakat bröd flera gånger under dagen. Dagens brist gör att det bara blir en trea i betyg. Den här gången var det verkligen rörigt i butiken. Massor av varor som väntade på att bli uppackade stod i gångarna. Det var dock gott om personal som jobbade med att få varorna till sina rätta platser.
Överlag alltid nöjd med både utbud av varor, priser och trevlig personal. Men ikväll var jag med om något som kan liknas vid en räddningsinsats. Det som blev räddat är heliomfyllda ballonger min son tappade och som hamnade i butiktaket, 5-6 meter ifrån marken. Stor eloge till Kevin och Jasmin som utan att få mig känna mig som en jobbig kund, utan snarare lugnade mig tog ner ballongerna med hjälp av en truck och räddade min kväll! Som innan deras insats och trevliga bemötande lutade åt att bli en otroligt kass kväll! Ni två var fantastiska, tack ännu en gång!!
Billigt men osäker tillgång på kampanjvaror och lite slitet och tyvärr en hel del omotiverad personal
Stället är bra läge för vecko eller månads handel. Finns flera stora butiker för handla nästan alla varor.
Tycker det är en bra affär med lite mer priser mot vad jag tycker maten är värd.
Färska varor, rekommenderar handla på morgonen då allting frontas och färska varor tas in
Har lite utländska varor som är goda enligt mitt tycke
Det var första gången jag handlade på Willys port 73 igår och jag är riktigt nöjd. Alla varor jag skulle ha fanns och personalen var glada och trevliga. Vi har även testat deras e-handel och det har inte varit några konstigheter. Vi har precis flyttat till Haninge och kommer definitivt börja handla här :
Bra butik trevlig personal många billiga priser
Endast bra priser för dig som har Willys plus.
Comment on this business

Directions to Willys Port 73 with public transportation


Port 73 170 meters
835
837
838
981
Coop Forum 210 meters
Kvarntorpsvägen 210 meters
810
830
835
Torfastleden 240 meters

to add Willys Port 73 map to your website;