facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tensta sim- och idrottshall

Tensta sim- och idrottshall

About

Välkommen till Tensta sim-och idrottshalls officiella sida på Facebook. Här lägger vi löpande upp information om vad som händer hos oss på anläggningen och inom idrottsförvaltningen.

Address: Hagstråket 9, 163 63 Spånga, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-508 411 70
City: Spånga
Zip Code: 163 63



related searches: Stockholm stad simskola, Tensta simhall nummer, Eriksdalsbadet pris, Simhall Stockholm, Tenstahallen, GIH-badet, Tensta simhall öppettider imorgon, Husbybadet
Similar places near
Fitness24Seven Fitness24Seven 253 meter Gymmet är alltid smutsigt på golvet speciellt i tjejgymmet. Alla vikter och andra til...
Spånga tennis- och bordtennisklubb Spånga tennis- och bordtennisklubb 1 km Trevlig liten TK
Fitness24Seven Fitness24Seven 1 km Gymmet är alltid smutsigt på golvet speciellt i tjejgymmet. Alla vikter och andra til...
Puls & Träning Puls & Träning 1 km Bästa gymmet, lite folk när man går och tränar och allt är rent, snyggt och trevlig k...
Itrim Itrim 2 km Fräscht och rymligt. Välutrustat och med mycket trevlig personal.
Member 24 Member 24 2 km Det här gymmet är top notch och här finns allt man kan önska sig i träningsväg, trevl...
Gymmet Gymmet 2 km Trevligt och bra gym
ML-Hälsa / Bootcamp, my habit ML-Hälsa / Bootcamp, my habit 2 km Utomhusträning för alla, året om!
Reviews
Bra gym med allt du behöver som nybörjare men även för seriös muskel ökning. Finns tillgång till ång och torr bastu i direkt anslutning till dusch rummet.och ren bassäng. Väldigt bra för kvinnor då dom Har stängt för män vissa tider. Kan vara störrande när jag själv vill gymma men tycker att det är bra att det finns ändå och Ända nackdelarna jag kan se är öppettiderna under sommar halv året och vissa dagar och att skolklasser använder denna anläggning så lite livat i omklädnigsrummen ibland, men hellre det än massa spegel spännare tycker jag. Ett plus också måste jag lägga till är personalen. Varje gång jag behövt fråga något eller vid köp osv så alltid ett leende och kunnig personal. Mycket bra. Inne på andra års kortet.
En klassisk simhall. Gamla omklädningsrum som inte renoverats på decennier. Bassängområdet okej med en nyare plask och lek-avdelning för barn. Finns inget café eller butik i simhallen.
Ren och fräsch anläggning med stort utbud av gympa pass. Gym för alla samt kvinnogym. Kvinnosim på onsdagar. Grym personal och bästa simskolan.
Går seniorträning där 4:e omgången tror jag det är toppen trevligt och nyttigt, instruktörerna gör allt för oss.
Fantastiskt roligt att träna vattengympa i Tensta . Mycket trevlig och engagerad ledare
Jag gick i två olika simskolor för vuxna. Bortkastade pengar . Gruppen är för stor, 1-2 lärare som inte hinner hjälpa alla. Viktigaste av allt- de lär inte dig simma utan deras mål är att du lära dig flyta. De mjölkar bara pengar. Jag lärde mig själv simma i havet utomlands. Håll dig borta från deras maffiametoder.
Helt ok simhall och ok gym.. Anmärkning är när det finns viss personal/instruktör som är lite konstig och tror sig veta bättre än andra, men själva verket har mindrevärdskomplex..
Bastun funkar inte, tyvärr..
Rörigt i hallen smutsigt och mycket folk
Comment on this business

to add Tensta sim- och idrottshall map to your website;