facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tibblebadet

Tibblebadet

Story

Välkommen till Tibblebadet! Här trivs hela familjen med allt från cirkusgympa och showdans på land till motionssimning och vattenträning i bassängerna. Vi har även bastu, kiosk och kafé.



"Täby Simhall är en ny state-of-the-art-anläggning och erbjuder ett komplett utbud med simhall, gym, gruppträning, personlig träning, simskola, café & shop och badkalas. Vårt breda utbud gör att det finns något för alla - motionärer, likväl som barnfamiljer och träningsintresserade. Simhallen har en 50x25 meter simbassäng med 10 banor, två varma multibassänger, med höj- och sänkbar botten, bastur och bubbelpool. Simhallen har också ett lekland med barnbassänger, rutschbanor, strömkanal. Täby Simhall har ett 750 kvadratmeter fullt utrustat gym, inklusive två gruppträningssalar med ett komplett utbud av gruppträning."
Address: Attundavägen 5-7, 183 36 Täby
Phone: 010-450 90 35
City: Täby
Zip Code: 183 36


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:30
Tuesday: 06:30 - 20:30
Wednesday: 10:00 - 20:30
Thursday: 06:30 - 20:30
Friday: 08:00 - 19:00
Saturday: 08:00 - 15:30
Sunday: 08:00 - 15:30


related searches: Täby Sim, Mörbybadet, Simskola Stockholm, Medley sweden, Medley simskola, Medley Väsby, Vattenhuset, Täby nya simhall
Similar places near
Zumba by J Zumba by J 39 meter Ren dansglädje varje måndag kl 20-21 i Täby Sportcentrum (Tibblebadet) – Hall 4. HII...
Täby Judo Klubb Täby Judo Klubb 129 meter Förening för alla som vill träna judo!
SATS Sverige SATS Sverige 306 meter Bästa Satsen hittills i hela Stockholm
SATS Sverige SATS Sverige 411 meter Rymligt, rent och snyggt. Bra utrustning, bra omklädningsrum, dusch och bastuyta. Ång...
The Paleo Way The Paleo Way 532 meter Blogg som handlar om paleo - livsstilen, maten & träningen
CrossFit Taby CrossFit Taby 551 meter Grymma instruktörer och fräscht! Trevlig atmosfär med bra pepp mellan atleter.
Itrim Itrim 943 meter Alltid bra! De har nyligen installerat Egym. Vilket lyft det blev!
Täby Rehab Center Täby Rehab Center 1 km Tyvärr en mycket dålig upplevelse av en sjukgymnast. Hans ord var "Tyvärr kan ja...
Hero Fitness Hero Fitness 1 km Helt fantastiska coacher. 150% pepp och uppmuntran varje gång!!
Norskogsbadet Norskogsbadet 1 km Bra utomhusanläggning som har funnits i många år. Trots det känns den fräsch och up-t...
Balance4You Täby Balance4You Täby 2 km En fantastiskt plats för kropp och själ. Mkt kompetenta ledare och en otroligt fint b...
SATS Sverige SATS Sverige 2 km Vänlig personal. Bra utrustning
Täby Badmintonhall Täby Badmintonhall 2 km "Täby RacketCenter är en multisportanläggning i Täby norr om Stockholm. Vi erbju...
Gribby Judo Gribby Judo 2 km Förening för alla som vill träna Judo
SATS Näsby Park SATS Näsby Park 2 km Hos oss finner du gruppträning, fria vikter, en stor maskinpark med konditionsmaskine...
Täby Racketcenter Täby Racketcenter 2 km Njaaaaa, inte super nöjd med detta ställe. Det var trångt på banan, tycker att man sk...
Lotus Massage & Friskvård Lotus Massage & Friskvård 2 km Så himla bra, värt varenda krona
Balance Balance 2 km Litet men utrustat gym. Perfekt för mig som bor i närheten! Vilken lyx att ha gångavs...
Reviews
Äntligen nya simhallen är klar men… För få p-platser utanför, bastun är inte tillräcklig varm, lutningen på golvet kring duschområdet lutar inte korrekt för att vatten ska rinna i brunn, duschens timer för kort vilket tar lång tid att duscha. Avstånden mellan duscharna är för lite så att folk står i varann dusch och istället väntar på en ledig med två lediga duschar på sidorna. Billigt resultat från ett påkostat projekt. Såg fram emot mitt första besök men det blev en besvikelse.
Fin och stor simhall med många banor att välja mellan, stort plus att det finns tillgång till bubbelpool och bastu efteråt. Gymmet var också fräscht och bra utrustat med nya maskiner och fria vikter. Allt känns väl genomtänkt. Finns ett litet café också, hoppas dock på att det kommer en espressomaskin dit. Hade lyft det lite extra.
Härligt ändamålsenlig och lagom lyxig. Bra för oss motionärer med minst tre banor hela tiden. Inbjuder verkligen till mer fys träning i en rogivande och samtidigt stimulerande miljö. Fin servering och trevlig personal! Men: Klädskåpen verkar vara designade av två meter långa och viga arkitekter. För oss äldre och mer e mindre handikappade är det omöjligt att nå upp till krokarna i de höga skåpen, som vi måste använda för att få in stavar/käppar. Köp in några trappstegar, pallar e dyl och sätt dit några lägre klädkrokar, tack! I övrigt, GRATTIS TÄBY!!!
Måndag 9/1: himla synd att ni missat att det var planeringsdag i alla Stockholms skolor. Pga dåligt vatten var hela familjebadet stängt, fullt förståeligt. Men när alla vi med barn blev avstängda än här än där pga vattengympa brann proppen! Fick inte ens rabatterat pris på inträdet!!!
Fin anläggning men tyvärr mycket smutsigt. Skräp/mat/chips från caféet har smulats runt på golvet kring bassängen. Oacceptabelt smutsiga golv, med blodspår och mängder med hår som ligger i stort sett överallt, som absolut värst i omklädningsrummet. Har besökt anläggningen flera gånger då barnet går på simträning där och det har varit lika smutsigt alla gånger. Hoppas det blir ändring på detta då förutsättningarna i övrigt är bra.
Tyvärr sköts stället dåligt. Stora bassängen var mkt smutsig. Inga papperskorgar så det ligger skräp lite överallt. Omklädningsrummet var golvet smutsigt och översvämmat med stopp i avlopp. Man kan inte låna/hyra flythjälpmedel till sonen som lär sig simma. Priset är lite fult , 10kr extra per person för att låna skåpsnyckel. Fiket var till belåtenhet. Basängerna var bra i övrigt o varma även bastun.
Önskar tydligare skyltar vid cafeterian var ställa saker när man ätit klart. Att nl byter elkontakterna i cafeterian och på övreplan utanför simhallen till såna med USB UTTAG. Det funkar ju uppenbarligen att ha på läktaren... Var bara här som medföljande ej badande.
Badhuset 5/5 Personalen 2/5 Det skulle inte skada om personalen fick en grundkurs i service. "Kafét, köpte en toast som skulle värmas, men den var kall när jag fick " Överlag: -Undermålig personalstyrka. -För mycket folk eller för små lokaler i familjedel, såväl som, herrarnas dusch. Folk gick på varann. Något löjligt liten parkeringsplats utanför. Kunde ha haft en telefon öppen för de som ville ringa och fråga något. Det var ett stort minus.
Vattentemperaturen är perfekt för att simma men i bubbelpool vatten kunde vara lite värmare. Bra bastu, personalen är snäll.
Täbys ny fantastiska simhall. Kan absolut rekommendera ett besök . Här finns en 50 meters bassäng med 10 banor, två undervisnings bassänger samt ett familjebad.cafeteria, bubbelpool mm.
Comment on this business

Directions to Tibblebadet with public transportation


Tibbleskolan 40 meters
604
614
615
616
619
690
691
695
961
Tibbleskolan 50 meters
Tibblehemmet 80 meters
Tibbleskolan 100 meters
604
615
616
619
690
691
695
698
Klubbvägen 130 meters
604
615
619
691
698

to add Tibblebadet map to your website;