facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tomelilla Golfkrog

Tomelilla Golfkrog

About

Vi serverar varje vardag dagens rätt, mestadels traditionell husmanskost, men också med inslag från andra kontinenter. Och landskapet är fantastiskt.

Story

Belägen på den vackraste av platser, med en underbar utsikt över en vacker dal där golfbanan breder ut sig och det vackra jordbrukslandskapet ger en extra krydda, hittar du Tomelilla Golfkrog.

Här finns jag, Pia Röding med personal och vi lovar att du ska känna dig tillfreds efter att ha spenderat tid med oss. Vi serverar varje vardag dagens rätt, mestadels traditionell husmanskost, men också med inslag från andra kontinenter. Det gemensamma med all vår mat, det kan vara dagens rätt eller en finsmakarmiddag, är att vi lagar allt från grunden och vi ger inte avkall på kvalitén på våra råvaror.

Vi har varje dag ett alternativ till dagens rätt och en hemlagad god vegetarisk rätt. Dagens rätt kompletteras med en vegetarisk soppa och en mumsig salladsbuffé som passar både köttätare och veganer.



"Restaurang som är belägen på Tomelilla Golfklubb. Är du inte golfare? Du är välkommen ändå!"
Address: Ullstorp 122, 273 94 Tomelilla
Phone: 0417-134 69
City: Tomelilla
Zip Code: 273 94



related searches:
Similar places near
Smakbruket Smakbruket 2 km Vårt vattenhål i trakten, rekommenderas starkt. Ägarfamiljen och personalen är supert...
Österlens matmarknad Österlens matmarknad 2 km Vårt vattenhål i trakten, rekommenderas starkt. Ägarfamiljen och personalen är supert...
Lilla Köket Lilla Köket 2 km En liten restaurang med dagens rätt och flera alternativ. Husmanskost, salladsbar och...
Reviews
Mycket god mat till ett bra pris. Trevlig personal och ett trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera denna restaurang.Mat: 5/5
Bra mat, service Bra, allt som man förväntar sig och lite tillMat: 4/5
Jättegod mat! Missa ej! Behöver inte vara golfare för att besöka restaurangen. Byggs även padelhall intill. Toppenfina helgkassar nu. Catering också. Duktiga krögare! Finns även jättefina rum att hyra, ställplatser för husbil/vagn.
Fantastisk utsikt, trevlig personal och maten var väldigt bra. Tog en porterstek som var väldigt mör och god, den serverades med kokt potatis och morötter. Man fick även en god gräddsås och en vinbärsgele som smakade som hemgjord. Kan verkligen rekommendera!
Vi fick vänta mycke. Det gick 5 herrar i samma boll och släppte inte igenom föränn på 15 :de hålet Men banan är omväxlande o rolig att spela.
Mycket god mat och trevlig personal
Bra kvalitet på maten .
Magiskt god mat och väldigt trevlig personal
Åk gärna hit och ät om ni är i Tomelilla, full pott från oss i betyg. Suveränt god fiskrätt!
Fantastisk mat och service!
Comment on this business

to add Tomelilla Golfkrog map to your website;