facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Torbjörn Sundh Entreprenad AB

Torbjörn Sundh Entreprenad AB

Story

Torbjörn Sundh Entreprenad AB är ett maskinentreprenadföretag som funnits etablerat i Umeå sedan 1990. När Torbjörn Sundh startade Torbjörn Sundh Entreprenad 1990 var han ensam maskinförare – idag har han cirka 60 anställda och årsomsättningen har under åren stigit från ca en miljon kronor till omkring 67 miljoner kronor.

Den första maskinen Torbjörn Sundh köpte var en traktor 4300. Kort därefter införskaffade han ytterligare en traktor, en röd och fin L50 som numera är kultförklarad. I dag har maskinparken utökats med ett 50-tal arbetsmaskiner, mestadels större hjullastare, grävmaskiner, dumprar och väghyvlar, samt ett 10-tal lastbilar, flakväxlare, tridem- och grusbilar. Därtill finns även flera servicefordon och kring- och extrautrustning till arbetsmaskinerna.

Målet är att ha ett stabilt företag med skickliga maskinförare som arbetar för företaget året om. Flexibilitet och hög serviceanda är ledstjärnor i verksamheten. Då Torbjörn Sundh Entreprenad AB finns representerat med arbetsmaskiner över hela Umeå är maskinförarna snabbt på plats för att serva kunderna.

Torbjörn Sundh Entreprenad AB arbetar mot både stora och små kunder – NCC, Umeva, Skanska, Peab och Umeå Entreprenad är några av dessa. Företaget arbetar även med en del egna mindre projekt.

Efter snart 30 år som entreprenör har Torbjörn Sundh både erfarenhet och det rätta tänket – det finns i ryggmärgen så fort han ser ett möjligt jobb. Med tiden har det blivit en livsstil. Han sköter stora delar av driften och produktionen själv med god hjälp av två transportledare.

Products

Vi erbjuder alla sorts maskin- och transportarbeten i Umeå med omnejd och utför allt ifrån grovschaktning till färdig markanläggning. Vi har lång och bred erfarenhet i branschen då det gäller grundläggning, VA-arbeten, vägbyggnationer och terrasseringar, dränering, planering av gräsmattor, grunder och mycket mer i huvudsak som underentreprenör till företag och förvaltningar.

Tack vare vår breda maskinpark och utrustning samt våra kompetenta medarbetare kan vi alltid optimera maskininsatsen beroende på uppdrag. Mycket av det material som behövs levererar vi själva såsom grus- och krossprodukter, matjord och sand från lokala täkter.

Vi utför snöröjning och plogning åt såväl privatpersoner som föreningar. Som beställare bestämmer du vilken nivå du vill ha på snöröjning och halkbekämpning och kan känna dig trygg med att tillgängligheten alltid är styrande för våra tjänster inom vintervägunderhåll.Vi utför sandupptagning och har all utrustning som krävs för stora och små ytor, såväl industriområden som bostadsområden.

Våra maskiner och fordon har all utrustning som krävs för att ta hand om parkeringar, gång- och cykelbanor och större vägar. Vi finns till hands då du behöver oss!

Vi utför alla typer av rivningar – från mindre arbeten till stora uppdrag. Vi demonterar och river inte endast, utan vi återvinner också material, ofta i form av trä, tegel och betong. Vi har även kompetens att ta hand om miljöfarligt avfall och har ett bra samarbete med deponier. Rivningsavfall fraktar vi till SITA:s sorteringsanläggning på Västerslätt i Umeå, där vi sorterar det avfall som uppstår. Vi fraktar även bort miljöfarligt avfall på ett snabbt och säkert sätt.





Address: Manusgränd 3, 90364 Umeå
Phone: 090148077
es.hdnust@ofni
City: Umeå
Zip Code: 90364



related searches: Torbjörn Sundh merinfo, Sunds Entreprenad, Torbjörn Sundh Invest AB, Torbjörn Umeå, Entreprenad Umeå
Similar places near
Dahlbergs Åkeri i Umeå AB Dahlbergs Åkeri i Umeå AB 2 km Transportföretag inom Umeå med omnejd.
Kenneth Mångberg Åkeri AB Kenneth Mångberg Åkeri AB 3 km Översatt av Google Kanotpaddling bra Original Kanoers toppen bra
ONÅkeri AB ONÅkeri AB 3 km Proffsig transportör med mycket kompetent personal.
Kompetensbyggarna.se Kompetensbyggarna.se 3 km Vi vill erbjuda arbetsmiljö och ledarstöd ute på plats hos er . Enkla men funktionell...
Bothnian Green Logistic Corridor Bothnian Green Logistic Corridor 5 km The transportation of goods between northern Scandinavia and central Europe is alread...
Ume Eco Ride Ume Eco Ride 5 km För alla som vill ta sig genom Umeå på ett nytänkande, roligt och hållbart sätt och s...
Stöcksjö Trafik AB Stöcksjö Trafik AB 7 km Kranbilar, Maskintjänster, Specialtransporter
Reviews
Väldigt bra bemötande
Bra service å kunnig personal
Ni är bra
Comment on this business

to add Torbjörn Sundh Entreprenad AB map to your website;