facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tumbascenen

Tumbascenen

About

Tumbascenen är Botkyrkas största scen för kultur och filmvisningar. En viktig mötesplats för föreningslivet. Här visas även livesänd opera och balett.

Address: Utbildningsvägen 2, 147 40 Tumba
Phone: 0853030260
City: Tumba
Zip Code: 147 40


Similar places near
Tumba bruksmuseum Tumba bruksmuseum 1 km Litet museum med tryckeri-tema. Gratis inträde. Har flera små hus. Eftersom det är li...
Reviews
Jätte besviken, otroligt otrevligt ch dåligt bemötande på plats, undrar hur anställning går till när man anställer personer som beter sig på sådant sätt. Osäker på om man vill komma tillbaka efter sådant bemötande. Verkligen trist att behöva känna så eftersom man antar att folkets hus tumba ska vara en trevligare plats.
Tråkigt med ungdomar som var högljuda och inte brydde sig även fast det blev tillsagda. Trots att arbetande biopersonal också satt och såg filmen så sa inte personalen ifrån. Aldrig mer slänger jag ut pengar på den här bion när personalen inte bryr sig. Kan förstå att man kanske är rädd för att ta en konflikt mot 5 grabbar, men de borde reagera och säga till att de får lämna biografen om de inte är tysta. Det är oerhört tråkigt när ett par undomar får sitta och förstöra filmen för cirka 500% fler av biobesökarna.
Var på bio. Härliga säten, luftigt och rymligt. Trevligt café
Så stort scen och har en bra atmosfär. Passar bra för bio, konsert och teater.
En riktigt bra Biosal med bra kvalitet på film, opera och teaterföreställningar. Så skönt att kunna få avnjuta en stund av bra kultur på hemmaplan för en billig peng när man inte har tid att ta sig till stan, framför allt för oss småbarnsföräldrar. Trevlig personal också, så rekommenderar varmt ett besök eller två på bio här!
Var och såg Mats Blomberg så rolig och trevlig sopplunch. Han kan den mannen
Cafébio fantastiskt bra initiativ. Bion stor och luftig, önskar för arrangörernas skull att det kom fler biobesökare. Filmerna nya och aktuella.
Det är jätte trevligt och fint plats. Personalen ger bra service till bio besökaren och gästen. Tipsa er att besöka engån Tumbascenen.
Utmärkt salong både för bio, teater och konsert. Sköna stolar och man ser scenen bra överallt. Kul med deras cafebio då kaffe och kaka ingår och startar typ en timme innan filmen startar.
Helt okej scen men behöver förbättring gällande kiosken då det inte finns mycket urval där.
Comment on this business

to add Tumbascenen map to your website;