facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Uni

Address: Odengatan 102 , Stockholm 113 22, AB, SE
Phone: +46 8 33 21 43
City: Stockholm
Zip Code: 113 22


Opening Hours

Monday: 11:00-18:00
Tuesday: 11:00-18:00
Wednesday: 11:00-18:00
Thursday: 11:00-18:00
Friday: 11:00-18:00
Saturday: 11:00-16:00


related searches: university of alberta ranking, university of alberta acceptance rate, university of alberta courses, university of alberta graduate programs, university of alberta address, university of alberta email, university of alberta admission requirements, university of alberta fees
Similar places near
Mamsen & Malou Mamsen & Malou 262 meter
Mini Rodini Mini Rodini 290 meter ALLTID bra köp, då det handlar om plaggens höga kvalitetsniveau, både avseende materi...
Yo soy Feliz Yo soy Feliz 390 meter
Boca Boca 403 meter Restaurang med bra atmosfär och trevlig personal. Jättebra info från servitrisen om k...
Haven Haven 428 meter Emma är helt magisk! Bemötande, service, kunskap och slutresultat var långt över mina...
Små Grodorna Små Grodorna 607 meter
Lindex Lindex 718 meter
Bonti Bonti 719 meter Trevlig butik men lägg dina beställningar väldigt lång tid i förväg för att få produk...
Noa Noa Noa Noa 757 meter
Lindex Lindex 881 meter
Engströms Trikåaffär Engströms Trikåaffär 1 km Här finns ALLT! Barnkläder, herrskjortor, morgonrockar, näsdukar, mössor... En fantas...
Krabat Krabat 1 km Funkade perfekt vid reklamation
A & O Kids Wear A & O Kids Wear 2 km http://www.aokidswear.se/
NK Kids NK Kids 2 km
Rabalder Rabalder 2 km Snygga och sköna kläder för kvinnor i alla åldrar. Trevlig personal.
Reviews
Ja, vad ska jag säga? Min arbetsplats sedan många år. Kollegor, studenter och andra. Träffade Affe idag, det var jättetrevligt. Pratade med några kollegor, det var också trevligt. Bra också, för vi fann en väg framåt. Det är väl allt jag kan säga nu.
Pierre wijkman som jobbar där är sjukt bitter och otrevlig.
På tiden att jag lägger en allmän recension,det här stället är lätt värt att besöka, för att läsa mer omgående, kolla mina andra SU recensioner
Att ha en ”examensenhet” som har 1 telefontid på 1 timme i veckan är riktigt frustrerande, men som DESSUTOM inte svarar på den lilla timmen, amen komigen.. Räkna med att om du tar en examen på SU så får du ut den en livstid senare. Toppen!
Beror verkligen helt och hållet på vad du studerar men skulle råda att välja någon annan skola fanns så mycket problem, allt i från lärare/ professorerna till lokalerna.
Är lite partisk då jag studerar här men det är alltid rent och fint i lokalerna. Nu under corona finns det mycket information om att hålla avstånd och finns handsprit på flera ställen i universitetet.
Ett universitet med stort kursutbud och många program att välja på. Studievägledningen på flera av institutionerna fungerar mycket bra liksom det centrala stöd som finns på studentcentrum. Campusområdet är stort men ger ändå de olika institutionerna egna avskilda områden med familjär stämning. Ett stort plus är andrahandsbokhandeln som har ett rikt utbud med aktuell kurslitteratur.
Om du kan, välj annat universitet! Riktigt dåliga erfarenheter vad det gäller SU och stöd till personer funktionsvariationer, koordinering mellan olika institutioner och bemötande från personal.
Lite svårt att hitta runt på universitetet och lokalerna känns rätt slitna. Nästan som ett miljonprogramkomplex som för tankarna till nått öststatsland. Men det var bra lärare och kvalitet på undervisningen.
Comment on this business

to add Uni map to your website;