facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bonti

Bonti

About

Allt för din baby. Välkommen in till oss!

Story

Bonti är en av Sveriges största återförsäljare av Bugaboo, Joolz, Kronan, Stokke, Maclaren, Mountain buggy, Babyzen, Emmaljunga och Britax.
Vi är även specialiserade på barnrumsinredning, skötartiklar, bilbarnstolar, sängar, amningsartiklar och det mesta som har med barnprodukter att göra.
Bonti har kunnig och serviceinriktad personal där också sömmerskor och motivmålare ingår.
Bonti är NTF-certifierade för försäljning av säkra bilbarnstolar.
Bonti har även en serviceverkstad där våra kunder kan lämna in sin barnvagn för reparation!

Bonti har två butiker samt en onlinebutik.
Norrtullsgatan 33 samt Karlavägen 67 i Stockholm. www.bonti.se



"Bonti erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa produkter för småbarnsfamiljen. Med över 30 års erfarenhet i branschen värnar vi om att hjälpa dig att hitta rätt produkter till dig, din partner och barn. Vi erbjuder, utöver ett brett sortiment, även möjlighet till personlig rådgivning.Bonti är en av Sveriges största återförsäljare barnvagnar som Bugaboo, Joolz, Emmaljunga, UPPAbaby, Stokke, Babyzen och Britax. Vi är även specialiserade på barnrumsinredning, skötartiklar, babyskydd, bilbarnstolar, sängar, amningsartiklar och det mesta som har med barnprodukter att göra. Bonti har tre butiker samt en onlinebutik. I butiken på Norrtullsgatan har vi även en verkstad där du kan få hjälp med din barnvagn efter tidsbokning."
Address: Norrtullsgatan 33 , Stockholm 113 27, AB, SE
Phone: +46 8 30 69 16
City: Stockholm
Zip Code: 113 27


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 11:00-16:00


related searches: Bonti stockholm baby, Bonti stockholm age, Babyland se
Similar places near
Lindex Lindex 257 meter
Mini Rodini Mini Rodini 459 meter ALLTID bra köp, då det handlar om plaggens höga kvalitetsniveau, både avseende materi...
Babyland Vasastan Babyland Vasastan 510 meter Har köpt en barnvagn som varit trasig från dag ett. Direkt skadligt för barnet då bla...
Haven Haven 567 meter Emma är helt magisk! Bemötande, service, kunskap och slutresultat var långt över mina...
La Petite Maison La Petite Maison 709 meter Översatt av Google Unika leksaker. Original Unique toys.
Uni Uni 719 meter Ja, vad ska jag säga? Min arbetsplats sedan många år. Kollegor, studenter och andra. ...
Mamsen & Malou Mamsen & Malou 907 meter
Yo soy Feliz Yo soy Feliz 997 meter
Boca Boca 1 km Restaurang med bra atmosfär och trevlig personal. Jättebra info från servitrisen om k...
Krabat Krabat 1 km Funkade perfekt vid reklamation
A & O Kids Wear A & O Kids Wear 1 km http://www.aokidswear.se/
Sakta Säkerhetsbutiken Sakta Säkerhetsbutiken 1 km Fick bra information på telefon innan resan dit. Mycket bra bemötande när jag kom dit...
Noa Noa Noa Noa 1 km
Babytown Babytown 2 km Så himla trevligt bemötande varje gång vi har varit där. Jag har reklamerat några del...
Reviews
Trevlig butik men lägg dina beställningar väldigt lång tid i förväg för att få produkter i tid. Barnvagn blev väldigt sen och kom långt efter barnet.
Bedrövlig kundservice! Kom in med en reklamation som nekades. Chockad över det dåliga bemötandet och noll förståelse från personal och kundtjänst.
Grym service! Kompetent personal Odenplan som tog sig tid att gå igenom många alternativ och fundera med oss vad som skulle passa bäst. Så nöjda med vårt vagnsköp och det fins bemötandet! Hit kommer vi tillbaka för alla inköp till bebis.
Bästa butiken. Både utifrån sortiment, men också personalens kunnighet och engagemang. Ibland går vi till andra butiker för att se alternativ eller om det är bättre priser, men det slutar alltid med att vi kommer tillbaka hit ändå.
Kundtjänsten är under all kritik. Man blir lovad bra kundservice när man köper en ny dyr barnvagn samt en mängd andra produkter och då förväntar man sig även hjälp om barnvagnen har fabrikationsfel eller om något går sönder. Men massor av iterationer senare är vi fortfarande inte i hamn med den enklaste av reklamationer och dessutom ingen återkoppling på lång tid. Väldigt besviken på Bontis hantering och skulle inte i dagsläget rekommendera någon att köpa barnvagnar av Bonti.
Kunnig och trevlig personal! Dock betydligt dyrare på flera varor än andra butiker, på vissa varor så ligger de mer än det dubbla i pris, inte ok tycker jag som i vanliga fall inte är så priskänslig. Tråkigt för hade gärna handlat där mer, och tycker absolut att man kan ta betalt när man har så bra personal, men att lägga på 50-100% på priset tycker jag är i överkant!
Otroligt bra kundservice! Fick otroligt bra bemötande när vi träffade en av deras fantastiska säljare på Underbara Barn mässan i stockholm hösten 2019. Där hjälpte hon oss att lägga order på både vagn och babyskydd med alla tillbehör därtill samt prismatcha en av konkurrenterna på mässan. Nu strax innan vi ska hämta ut allt upptäckte vi att vi av misstag fått fel sittdel beställd och tillbehör till vagnen som inte passade ihop, men det löste de med bravur genom att ringa upp Emmaljunga och ändra vår order så allt blev korrekt. Ingen skada skedd! Stort tack för er fantastiska kundservice, kommer bli fler köp hos er!
VARNING! Se upp med konsumenträtten gällande reklamation i denna butik. Butiken har systematiserat att kringgår konsumentlagen och försöker lämna över sitt eget felansvar på sina leverantörer. Butikens hänvisning till att reklamationen inte kan godtas eftersom att deras leverantör inte godtar reklamationen, saknar helt relevans för felansvaret. Du har slutit ett köpavtal med butiken, inte dess leverantör. Att butiken sen har problem med sitt avtal med leverantören är inte ditt problem. Kän och kräv din konsumenträtt Replik på svar från ägare, nedan: Jag blev inte erbjuden ett likadant parasoll vid min reklamation. Sen är det riktigt att jag istället ville köpa ett annan, dyrare, parasoll. Butikens felansvar slutar inte för att jag vill häva köpet. Du får alltså kräva avhjälpande, omleverans båda dessa ifall det kan ske utan oskälig kostnad för butiken, prisavdrag eller ersättning för att avhjälpa felet eller häva köpet 22 och 26 §§ Konsumentköplagen. Om köpet hävs har du även rätt till ersättning för ev. merkostnader som felet har inneburit ex. transport till/från butiken, inkomstförlust, mellanskillnad för täckningsköp etc. se 30-33 §§ Konsumentköplagen.
Handla inte i denna butik!!! Är det något fel på en dyr produkt så som barnvagn, bilbarnstol eller liknande som behöver reklameras var beredd på att butiken vägrar ta sitt ansvar. Har nu i efterhand hört att flera andra kunder upplevt samma problem med denna butik. Butiken tar reklamationen med leverantören till oändlighet vi talar flera månader och följer inte vad konsumentverket säger. Butiken är skyldig att häva köp om kunden vill och butiken inte kan åtgärda felet efter 2 försök. Gå till Babyland eller Babyproffsen istället så får du hjälp och fin service även när något går fel.
Riktigt otrevlig personal - Kom in för att hämta en webborder och förväntar mig såklart inte lismande och fejk smiles från personal, men var en riktigt "trött-på-livet" person i kassan som sög all glädje ur mig direkt. Otrevlig ton, hälsar inte och pratade till mig som om jag förolämpat henne. Ingen ögonkontakt alls. När min flickvän är där nästa dag för att byta en av produkterna som hade ett feltryck på sig lejonansikte var tryckt upp-och-ned så blev hon bemött med samma dåliga attityd. Det är inte vårt fel att det var fel på produkten vi ville byta. Den brunhåriga tjejen hos er behöver seriöst tänka om sitt yrkesval. Plågsamt uppenbart att hon hatar sitt jobb
Comment on this business

to add Bonti map to your website;