facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen

Address: Markgatan 30, 29432 Sölvesborg
Phone: 0456731310
City: Sölvesborg
Zip Code: 29432



related searches: Vårdcentralen Eskilstuna, Vårdcentralen Värnamo, Vårdcentralen Farsta, Vårdcentralen Malmö, Vårdcentralen boka tid, Vårdcentralen Trelleborg, Vårdcentralen Jönköping, Vårdcentralen öppettider
Similar places near
Sölvesborgs Vårdcentral Sölvesborgs Vårdcentral 18 meter Mycket bra bemötande å hjälp fick jag.
Apoteket Hjärtat Apoteket Hjärtat 714 meter Bra affär, men dyrt , men dom har ändrat inredningen, det är jätte fint här inne, men...
Valjehälsan Valjehälsan 2 km Är så trött på personal som svarar när man ringer och vill boka en tid Snorkiga och s...
Valjehälsans Fysioterapi Valjehälsans Fysioterapi 2 km Väldigt fint ställe att promenera.
Reviews
Den bästa läkarstationen i Sölvesborg. Mycket bra läkare och övrig personal. Trevliga,kompetenta och hjälpsamma.
Riktigt dålig & otrevligt bemötande och ointresserad doktor. Man kan inte ha några fel för man är för ung detta fick jag höra genom en telefon operation
Tror aldrig jag fått sämre bemötande. Receptionisten var så oförskämd att jag inte kan beskriva det. Utöver bemötandet så strider de mot flertalet paragrafer i svensk patientlag, och det är ett under att de inte fått repressalier av Region Blekinge ännu – för detta har pågått i många år nu. Något som inte är förvånande är att deras rykte, sammanfattat, är hur värdelösa de är. Hade denna regionala vårdcentral inte legat centralt i Sölvesborg hade det varit en nedstängd enhet för längesen.
Helt fantastisk vård och ett underbart bemötande! Fick en tid dagen efter samtalet med sjuksköterskan och läkaren såg över besvären utöver det jag faktiskt sökte för. Har bara gott att säga om denna vårdcentral!
Väldigt fint bemötande och extremt skickliga vårdgivare som verkligen ser över alla behov vad gäller ens livskvalité! Har bara haft goda erfarenheter av alla anställda jag träffat på.
Mycket fint bemötande av personalen, från telefonkontakt till snabb tid. Läkare Alaa en absolut tillgång när det gäller bemötande och professionalitet. Ovärderligt när man känner sig krasslig.
Jag har bokat tid för min årlig check up. och betalade 150:-. När jag gå till läkaren hon sa ''slössa inta andras tid med din check up, man kan göra check up varej 5 år.'' hon bara kollade sista blodtest som jag har gjort före året!!. tyvärr avdelning chef hjälpde inte mig. Hon frågade läkaren att ringa mig. läkaren igen insestera att hon är inte artig eller profissional. hon sa att jag kan gå till private läkaren !!. VARFÖR NI få 150:- och boka tid för mig, sen när jag träffa läkaren hon sa du behöver inte ha check up varej år och SLÖSSA inte andras tid!!!
hur är det möjligt att inte kunna nå levande människa på vårdcentralen. Man kanske har ärende som inte täcks av automatisk telefonsvarare. Helt sjuk!
Totalt kass, sämsta vårdcentral i Blekinge! Nya läkare ett måste! Dom som finns nu är dåliga läkare som inte kan lyssna1 sÄGER JU DET MESTA!
Aldrig blivit bättre omhändertagen! Speciellt läkarna Amar&Alaa
Comment on this business

Directions to Vårdcentralen with public transportation


Furulundskolan 100 meters
561
Klosterplan 130 meters
2
350
433
434
Sölvesborg Nicolaigatan 130 meters
561
Snapphanegatan 180 meters
2
350
433
434
Hästtorget 280 meters
1
2
350
433
434
561

to add Vårdcentralen map to your website;